AA-Luottoluokitus

Prime Sales Oy:lle on myönnetty AA-luottoluokitus luottokelpoisuusjärjestelmässä. AA-luokitus on osoitus hyvästä luottokelpoisuudesta ja keskimääräistä pienemmästä luottoriskistä. Korkean luottoluokituksen saaneet yritykset ovat luotettavia yhteistyökumppaneita. AA-luottoluokituksen saavuttaa ainostaan 12 % kaikista Suomen yrityksistä!

”On todella hienoa, että suhteellisen nuori yrityksemme on saavuttanut tällaisen hienon tunnustuksen. Tämän luokituksen takana on numeroita ja analyyseja vilisevä luokitus, mutta itse näemme myös näiden lukujen taakse. Ihmiset työyhteisössämme ovat tehneet hienon työn, jonka ansiosta olemme saaneet tämän tunnustuksen.
Hyvässä työyhteisössä on hyvä työskennellä ja se on asia, johon meillä halutaan kiinnittää huomiota. Työnantajan huolehtiessa, että mm. työympäristö, palkkaus, edut, yksilöiden huomioiminen ja koulutus ovat kunnossa, niin silloin on yksittäisen työntekijän mukava ja helppo antaa paras työpanos itsestään.”

Työntekijälle tämä sertifikaatti viestii, että yritys hoitaa omat työnantajavelvoitteensa ja palkanmaksun erittäin hyvin. Työntekijä voi luottaa oman työpaikkansa säilymiseen ja iloita saadessaan työskennellä luotettavassa yrityksessä

Yhteistyökumppanille sertifikaatti viestii, että meidän kanssamme voi rakentaa pitkäkestoista ja tuottavaa yhteistyötä. Tavoitteenamme on aina asiakkaan menestys!

Sertifikaatin myöntäjä Bisnode on alkuperäisen AAA-yritysreittauksen kehittäjä. Tämä täysin automaattinen luottoluokitusjärjestelmä lanseerattiin Suomessa vuonna 1993. Bisnode on määritellyt lähes jokaisen normaalia liiketoimintaa harjoittavan ja aktiivisen yrityksen luottokelpoisuusluokan eli Ratingin.
Lisätietoa täältä!

”Tällaiset tunnustukset hyville yrityksille muuten synkässä taloustilanteessa luovat uskoa tulevaisuuden yritystoimintaan. Meidän toimialalla tähän tunnustukseen yltää vain harva, siksi tämä on silmissäni entistä huikeampi saavutus. Tästä on hyvä jatkaa toiminnan kehittämistä!”

Syysterveisin
Joonas Puurunen
Toimitusjohtaja

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?