URATARINAT

REETAN URATARINA

"Hämmästyin, että voiko jossain olla tuollaistakin”

REETA KOSKI, TILAUSTENKÄSITTELIJÄ / MYYNTINEUVOTTELIJA, OULU

Tilaustenkäsittelijänä työskentelevä Reeta Koski aloitti työt Primellä toukokuussa 2023. Mielenkiinto Primeä kohtaan heräsi jo pari vuotta ennen työhakemuksen laittoa: Tiesin kavereita Primeltä ja he hehkuttivat virkistysiltoja, työhenkeä ja muita etuja. Hämmästyin, että voiko jossain olla tuollaistakin ja työpaikkailmoituksen nähtyäni halusin kokeilla pääsisinkö minäkin pitämään hauskaa Primelle – ja pääsin.”

Ennen Primeä Reeta ehti työskennellä niin ammattitanssijana kuin sipsifirman myyjänäkin. Reeta hankki tanssijan pätevyyden Rovaniemen urheilukoulusta ja toimi muun muassa tanssinopettajana ja taustatanssijana eri rooleissa. Tanssi jäi kuitenkin oman lapsen tulon myötä harrastukseksi. Myös autojen tuunailu on Reetalle mieleistä puuhaa.

Tilaustenkäsittelijän päivä kuuluu pääasiassa koneella tilauksia näpytellessä ja työkavereiden kanssa höpötellessä. Reeta kuuluu Väreen tiimiin ja viimeistelee myyjien tekemät sopimukset manuaalisesti. Reetan matka Primellä on ollut hyvin vauhdikas, vaihteleva ja mielenkiintoinen.

Paljon on oppinut asioita ja saanut kokeilla uusia juttuja, myyntihommaakin pääsin kokeilemaan, vaikka en ole virallisesti myyjä.”

Parasta työssä on Reetan mielestä työkaverit. Kehutaan ja tsempataan toisiamme ja välillä vähän pelleilläänkin kavereiden kanssa. Ne on niitä kivoja juttuja.”  Töissä on rento tunnelma ja joustavat työajat auttavat arkea lapsen kanssa. Reeta suositteleekin Primeä kaikille, joille työkaverit, sekä rento ja avoin ilmapiiri ovat tärkeitä. Reetan mukaan Primellä voi jokainen olla oma itsensä ja kaikenlaiset ihmiset ovat tervetulleita.

🔥 RAPID FIRE 🔥

Minkä puhelinsovelluksen avaat ensimmäisenä aamulla?
"Snapchat"
Jos saisit valita yhden supervoiman, mikä se olisi?
"Lentäminen"
Jos voisit syödä yhtä ruokaa loppuelämäsi ajan, mikä se olisi?
"Pizza"
Mitkä ovat kolme käytetyintä emojiasi?
"😂❤️🥰"
Kuvaile Prime Salesia yhdellä sanalla:
"Sirkus"

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?