Suoraa puhetta työntekijän suusta!

Terve! Mä olen Lotta, työskentelen Primellä myyntineuvottelijana ja ikää on kertynyt mittariin 24 vuotta. Koko ikäni oon asustellut Kuopiossa ja en usko, että täältä mihinkään ikinä lähdenkään 🙂

Puhelinmyyntiin päädyin 16-kesäisenä, kun piti vaan löytää jotain kesätöitä. Ekana myyntiartikkelina oli lehdet ja huomasin nopeasti, että ihan hyvinhän mää tässä pärjään. Myyntityöstä jäi hyvä fiilis onnistumisten myötä ja sen jälkeen näitä töitä oon tehnyt melkein koko ajan. Opiskelin hotelli- ja ravintola-alaa ja siinä ohella myös tein töitä. On tullut myytyä niitä lehtiä, yrityshakemistoja, sähköistä puhelinluetteloa ja nyt sitten täällä Primellä kilpailutan sähkösopimuksia.

Siitä on nyt puoltoista vuotta kun hain Prime Salesille töihin. Olin silloin toisessa saman alan yrityksessä töissä ja halusin vaihtaa parempaan paikkaan, niinpä selailin eri työpaikkailmoituksia aika paljonkin. Olin jo siihen mennessä nähnyt aika paljon erilaisia puhelinmyyntifirmoja, niin olin aika tarkka siitä mitä haluan työpaikalta saada. Prime kuulosti nettisivujen perusteella hyvältä ja takuupalkka lämmitti mieltä, että uskalsi lähteä kokeileen. Takuupalkkakin oli nelinumeroinen sekä palkkamalli oli läpinäkyvä eli ei muuta kuin hakemusta menemään!

No kävin haastattelussa ja pääsin töihin, mutta toki oli edelleen jotain pieniä ennakkoluuloja. Mutta ne kyllä hälveni tosi nopeeasti ja nyt voinkin sanoa, että kiva kun tältä alalta löytyy rehellinen toimija, jossa kaikki tehdään oikein ja palkat ovat kohdallaan. Se on tärkeää työntekijälle.

Tuotetta on helppo myydä, koska jokainen ihminen tarvii sähköä. Lehtimyyntiin verrattuna sähkönmyynnissä ei saa läheskään yhtä paljon vihaista palautetta, koska tässä hommassa autetaan asiakasta. Ja aika monesti asiakkaat ovat jopa iloisia siitä, että saadaan pienennettyä heidän sähkölaskua.

Kaiken A ja O on hyvä työporukka ja täällä Primellä työporukka saa arvosanan 10+. Työkaverit tsemppaa ja auttaa, jos on vaikea päivä. Töistä on saanut uusia ystäviä, mikä on lisännyt viihtyvyyttä. Kaikki Primellä tulevat keskenään hyvin toimeen ja läppä lentää. Töissä pärjää kun on ulospäinsuuntautunut eikä jää ennakkoluulojensa vangiksi.

Työ itsessään on välillä vähän itsensä toistamista, mutta joka asiakas on kuitenkin eri ihminen. Vaihtelua tuo uudet tuotteet ja niihin perehtyminen. Meillä on tosi paljon erilaisia kilpailuja ja ne kyllä tsemppaa ja motivoi! Viime aikoina kisoissa on ollut palkintona mm. festarilippuja ja ulkomaanmatkoja. Ja mehän tosiaan Kuopion toimiston porukalla voitettiin Tallinna-kisa ja oltiin siellä viikonloppu pitämässä hauskaa.

Meillä on useamman kerran vuodessa sekä oman toimiston juhlia, että koko firman juhlia, joihin tulee kaikkien toimistojen työntekijät. Oman toimiston juhlat on kivoja ja tietenkin koko konsernin juhlat, kun silloin näkee muiden toimistojen työntekijöitä, jotka muuten on vaan nimiä listalla. Juhlissa on aina niin hauskaa, mutta monesti seuraavana aamuna väsymys painaa silmiä 🙂

Viime aikojen paras valinta oli, että hain tänne töihin. Suosittelen ehdottomasti Primeä kaikille!

Kivaa kesää kaikille!

Toivottaa Lotta

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?