AAA-luottoluokka ja kasvua

14.7.2017
Prime Sales Oy on noussut korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Myönnetty luokitus kertoo, että Prime Sales Oy on luotettava ja vastuullinen yritys.

Suomalaisista yrityksistä vain 3,5 % on saavuttanut korkeimman AAA-tason luottoluokituksen. Rating-luokituksen lähtökohtana on yrityksen taloutta, taustaa, toimintaa sekä maksutapaa koskeva informaation kerääminen ja analysointi.
Rating-luokitus on seitsenportainen ja se arvioi yrityksen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. positiivinen tausta, keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

’’ Olemme erittäin iloisia, että olemme pystyneet tällaisina aikoina taistelemaan tiemme oman toimialamme huipulle ja saamaan yrityksemme tähän korkeimpaan luottoluokkaan’’, iloitsee toimitusjohtaja Joonas Puurunen.

’’AAA-luottoluokituksen saamiseen vaikutti meidän voimakas positiivinen kasvu. Uusimman tilikauden liikevaihto kasvoi 33 % aiempaan verrattuna ja päätyi 3,14 milj. euroon ja mikä tärkeintä pystyimme tekemään positiivisen liiketuloksen. Kasvussa tärkeässä roolissa ovat olleet hyvät asiakassuhteet, onnistunut rekrytointi sekä uusien toimipisteiden avaaminen Suomessa’’, valottaa talousjohtaja Markus Sihvonen.

Tästä on hyvä jatkaa toiminnan kehittämistä entistä paremmaksi.

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?