URATARINAT

NOORAN URATARINA

"Tuli fiilis, että tuolla mää voisin viihtyä”

NOORA WESTERLUND, MYYNTINEUVOTTELIJA, HÄMEENLINNA

”Tuli fiilis, että tuolla mää voisin viihtyä”.

Noora Westerlund löysi tiensä Prime Salesille ensimmäisen kerran syksyllä 2021. Tällöin Noora työskenteli uusasiakashankinnan tehtävissä vain muutaman kuukauden, sillä hieman yllättäen työelämän mahdollisuudet veivät toisaalle. Kuitenkin reilun vuoden jälkeen Noora palasi kotikonnuilleen Hämeenlinnaan ja aloitti työt uudelleen Primellä.

Noora pitää siitä, että tämänhetkinen työ tarjoaa monipuolisuutta, haasteita sekä huippuja työkavereita. Noora itsekin on huippu työkaveri, sillä hänet palkittiin Vuoden 2023 työkaveri -tittelillä.

Tällä hetkellä Nooran työpäivät pitävät sisällään paljon kaikenlaista. Suurin osa päivästä kuluu erilaisten sopimus- ja järjestelmäteknisten asioiden äärellä. Näihin lukeutuu muun muassa erilaisten raporttien ja tarjousten tekeminen sekä kollegoiden avustaminen ja neuvominen. Vastapainoksi Noora saattaa kuitenkin toimia myyntipäällikön oikeana kätenä ja löytää itsensä sitten kauppareissulta tai siivoamassa työpaikan autoa. 

Lukion jälkeen itselleen matkailu- että vaatetusalan tutkinnon lukenut Noora on aiemmin toiminut muun muassa puvustajana erilaisissa TV-sarjoissa. Näistä tunnetuin pesti oli Salatuissa Elämissä. Mieleenpainuvimmaksi työkokemuksekseen ennen Primeä Noora mainitseekin sen, että on päässyt pesemään meille kaikille tutun Ulla Taalasmaan pyykkejä.

Vapaa-ajalla Noora pelaa jalkapalloa nelosdivarin joukkueessa. Joukkuehenki korostuu myös Nooran puheissa Prime Salesilla.

”Ilmapiiri on todella hyvä ja täällä on monta hyvää tyyppiä töissä, joten siitä helposti muodostuu ihan priima porukka.”

🔥 RAPID FIRE 🔥

Minkä puhelinsovelluksen avaat ensimmäisenä aamulla?
"Herätyskello"
Jos saisit valita yhden supervoiman, mikä se olisi?
"Lentäminen"
Jos voisit syödä yhtä ruokaa loppuelämäsi ajan, mikä se olisi?
"Tortillat"
Mitkä ovat kolme käytetyintä emojiasi?
"🫶🏻🙏🏻😄"
Kuvaile Prime Salesia yhdellä sanalla:
"Kotoisa"

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?