Tiina Saarela, 30-v, Hämeenlinna

Halu olla osa Primeä

Tiina Saarela (30) on vuonna 2017 avatun Hämeenlinnan toimiston ensimmäisiä työntekijöitä. Tiina halusi vakituisen työpaikan ilman viikonloppuvuoroja. ”Prime tuntui heti täydellisen omalta paikalta jo työhakemusta kirjoittaessa ja myöhemmin myös haastattelussa.”
Aiempaa työkokemusta Tiina ehti kerätä niin maalaus- ja huoltoasematöistä kuin lasten ja kehitysvammaistenkin parista. Myyntityö on kuitenkin saanut Tiinan sydämen aina sykkimään. ”Jo alusta alkaen koin tosi voimakkaan tunteen, että haluan olla osa Primeä – ja se tunne on vaan voimistunut matkan varrella!”

Ura myyjästä myyntipäälliköksi

Puhelinmyynti oli Tiinalle täysin uusi juttu, mutta ennakkoluulottomana tyyppinä työ herätti hänessä pelkästään positiivisia fiiliksiä. ”Tykkään puhua, tykkään erilaisista ihmisistä ja tykkään onnistua kaikessa mihin ryhdyn, joten pääsin niillä hyvin alkuun.” Haasteita on toki mahtunut joukkoon, mutta sekin saa Tiinan mukaan mielenkiinnon pysymään yllä. ”Alalla ei ole ikinä täysin valmis, vaan työ vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä ja ongelmanratkaisukykyä – toki hauskanpidon ohella. ”

Työura on edennyt myyjästä Hämeenlinnan toimiston myyntipäälliköksi, ja työnkuvaan kuuluvat nykyään myös tiimin tuloksellinen ohjaaminen, rekrytointi ja koulutus. ”Opetan, autan ja kannustan myymään erilaisin keinoin. Suunnittelen, valvon laatua sekä pidän seinät ja ihmiset pystyssä.” Myyntipäällikkönä Tiina kokee, että matka on vasta alussa.

Parasta yhteiset onnistumiset

Tiina kertoo samaistuvansa yrityksen arvoihin ja nauttivansa työkavereidensa seurasta. ”Niiden puitteissa minulla on vapaat kädet pyörittää Hämeenlinnan toimistoa ja toteuttaa itseäni. Tällaisissa työntekijää aidosti arvostavissa yrityksissä on ehdottomasti Suomen tulevaisuus. Mahtavaa saada olla mukana!”

Parhaat Prime-muistot liittyvät isoihin yhteisiin onnistumisiin tiimin kanssa. Mukavan lisämausteensa työhön tuovat toki juhlat, reissut ja erilaiset aktiviteetit, joissa pääsee viettämään aikaa sekä oman toimiston väen että muiden toimistojen porukoiden kanssa.

Työhön riittää halu oppia

Tiina kertoo olevansa avarakatseinen ja määrätietoinen persoona, mutta myös vannoutunut elämästä nautiskelija. Vapaa-aika kuluu shoppaillessa, sisustaessa, Salkkareita katsoessa ja joogassa. ”Matkustaminen ja kirjallisuus ovat aina olleet suuria intohimojani, ja jossain välissä aion kirjoittaa myös kirjan.”
Telemarkkinointityö sopii Tiinan mielestä positiiviselle ja sosiaaliselle tyypille, jolla on pilkettä silmäkulmassa sekä halua onnistua ja tienata. ”Meillä ei kuitenkaan ole mitään tiettyä muottia, johon pitäisi sopia, vaan leivomme huippumyyjiä erilaisista lähtökohdista. Riittää, että haluat oppia!”

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?