Nemo Nissinen, 25-v, ETÄ

’’Primelle hain töihin koska silloinen (huom. SILLOINEN) emäntä sanoi, ettei elätä meikää ja pitäs muka töitä etsiä. Toki tuo myyntialakin kiinnosti!’’ Tämä tapahtuma sysäsi Nemon hakemaan töihin Prime Salesille joulukuussa 2016 ja starttaamaan uransa tammikuussa 2017 Kuopion toimistolla. Nykyisin Nemo työskentelee Upsales-tiimin myyntipäällikkönä, johon urapolku on hänet myyntineuvottelijan ja tiiminvetäjän tehtävistä kuljettanut. Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu mm. tiimin valmentaminen koviin tuloksiin ja uusien huippumyyjien perehdyttäminen.

Vapaa-ajalla Nemon harrastuksena on maailman hienoimman seuran eli Kuopion palloseuran kannattaminen ja seuraaminen ympäri Eurooppaa. Ps. KUPS on Suomenmestari!!!

Lähes 3000 kauppaa jo nyt tehneenä ja myyntipäälliköksi edenneenä Nemo sanoo, että ei tarvitse olla valmis myyjä, kun tulee Primelle, koska ei hänellä itselläkään ollut kokemusta työstä, saati myyntityöstä ennen Primeä. ’’Eihän tämmöinen lurjus mitään töitä tehnyt nuorena, jos ei lasketa koulun pakollisia hyllyntäyttöviikkoja. Pari kertaa kävin kyllä vahtimassa rippileirillä pikkusia. Tämä työ sopii ihan kenelle tahansa, kunhan vain puhuu suomea ja on hyvä tyyppi. Loput hoidetaan Primen puolesta!’’ sanoo Nemo.

Kysyttäessä Primen parhaita puolia Nemo antaa kliseisen, mutta kattavan vastauksen: ’’Työporukka on ihan paras! Täällä porukka ei ole vain työkavereita, vaan oikeasti kavereita, joita kehtaa nähdä myös työajan ulkopuolella. Toki täällä pidetään huolta kaikista ja täällä jokainen kehittyy ainakin myyjänä sekä hyvällä lykyllä ihmisenäkin.’’

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?