Miidu Khalifa, 30-v, Oulu

Klubikeikoilta myyntipäälliköksi

Jämsän toimistoa vetävän Miidu Khalifan (30) ura on alkanut Primellä myyntineuvottelijana vuonna 2018 Seinäjoella, edennyt tiiminvetäjäksi ja vuonna 2021 Jämsän toimiston myyntipäälliköksi ja Jämsästä Ouluun vuonna 2022 myyntipäällikön tehtäviin.
Helsingistä kotoisin oleva Miidu on ehtinyt kerryttää aiempaa työkokemusta niin ravintola-alalta kuin musiikkibisneksestäkin. Mies on voittanut Suomen parhaan DJ:n tittelin kahteen kertaan ja kiertänyt vuosia klubeja ympäri Eurooppaa.
”Olen aina ollut sosiaalinen ekstrovertti ja sanavalmis vekkuli, jolla sanat ovat kulkeneet ennen ajatuksia. Kun DJ:n työ ei enää houkutellut, myyntityö kuulosti kokeilemisen arvoiselta. Rakastuin myymiseen totaalisesti saman tien ja halusin olla aina vaan parempi ja parempi. Nyt tavoitteenani on nostaa oma tiimini myyntitilastojen kärkeen.”

Tavoitteita ja uskoa itseen

Myyntipäällikkönä Miidun päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat myynninohjaus, kehittäminen, raportointi sekä työhaastattelut, koulutukset ja palaverien pitämiset.
”Ohjaan myyjiä parempiin tuloksiin ja kaivan heistä huippumyyjän esille. Parasta Primellä on se, että pidämme huolta omistamme ja katsomme, että kaikilla on eväät ja työkalut tehdä työtä parhaalla mahdollisella tavalla. Prime on yhtä perhettä.”
Miidun mielestä Primellä pärjää kuka tahansa, jolla on halu oppia uutta, kehittyä ja tehdä kauppaa: ”Kova ja raaka työnteko voittavat aina taidon. Jos jotain asiaa tekee sydämellä ja tosissaan, niin saavuttaa parhaan lopputulokseen. Usko itseesi, aseta tavoite ja mene määrätietoisesti sitä kohti. Jos vaihdat polkua, niin sekin on ok, mutta älä vaihda määränpäätä, vaikket ensimmäisellä yrittämälläsi saavuttanut sitä. Kokeile rohkeasti uutta reittiä.”

Omia ja muiden onnistumisia

Ikimuistoisimpana Prime-hetkenään Miidu pitää Vuoden Myyjä 2019 -palkinnon saamista. ”Tiesin, että riveissämme on paljon kovia myyjiä, mutta en tajunnut itse tehneeni niin kovaa tulosta. Voitto oli mahtava yllätys! Tuoreimpana onnistumisena mieleen tulee myös Jämsän myyntipäälliköksi nimittäminen.”
Myös jokainen tilanne, jossa Miidu on auttanut tiimiään, on jäänyt mieleen: ”Olemme löytäneet yhdessä hyvän ja nopean ratkaisun, jonka jälkeen kyseinen myyjä on lähtenyt lentoon. Fiilis on ollut joka kerta yhtä hieno.”
Vapaa-aikanaan Miidu käy salilla ja tuottaa musiikkia. ”Karate-tatamille palasin 2020 vuoden lopussa kymmenen vuoden tauon jälkeen ja tavoitteenani on palata maajoukkueeseen. ”

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?