Katja Salonen, 55-v, ETÄ

Ura kosmetiikan parissa

Prime Salesin kosmetiikkatiimin päällikkönä työskentelevä Katja Salonen (55) on pitkän linjan telemarkkinoinnin ammattilainen. Katja on tehnyt telemarkkinointityötä jo lähes 20 vuotta, ,joista Prime Salesilla jo lähes kolmen vuoden verran.
”Olin aiemmassa telemarkkinointifirmassa töissä kuusi vuotta töissä. Kun palkkamalli muuttui, otimme yhteyttä Joonas Puuruseen ja koko sen aikainen työporukka siirtyi Prime Salesin palvelukseen. Loppu onkin historiaa!”
Katjan ura on edennyt luonnonkosmetiikan myyjästä tiiminvetäjäksi ja vuoden 2021 alusta myyntipäälliköksi.

Kannustava ilmapiiri tärkeintä

Katjan työpäivä sujuu tietyn kaavan mukaan, eli jokainen työpäivä aloitetaan yhteisellä aamupalaverilla Zoomissa, jossa käydään yhdessä läpi päivää. Muutaman tehokkaan myyntitunnin jälkeen on lounastauko, jonka jälkeisessä palaverissa käydään aamupäivää läpi ja tsempataan toisia iltapäivään. ”Iltapäivisin on myyntityötä tai puheluiden kuuntelua. Jos myyjällä on haasteita päivässä, niitä käydään yhdessä läpi ja jatketaan uudella innolla eteenpäin.”
Ennen töiden lopettamista pidetään vielä palaveri, jossa käydään päivä läpi ja annetaan isot taputukset jokaisesta päivästä. ”Työssäni ehdottomasti parasta ovat kannustava ilmapiiri ja yhteen hiileen puhaltaminen”, kiittelee Katja.

Motivoivia palkintoja

Katja kiittelee yhteisen tsemppaamisen lisäksi työntekijöiden hyvinvoinnin huomioimista. ”Virike- ja lounassetelit sekä lahjakortit kannustavat työntekoon. Myös pitkin työpäivää pidettävät kisat motivoivat kaupantekoon entistä paremmin.”
Vapaa-ajallaan Katja harrastaa askellajiratsastusta islanninhevosilla sekä raviurheilua. Perheeseen kuuluvat mies, kuusi lasta ja kaksi lastenlasta

Yhtä suurta perhettä

Mukavimpana Prime-muistonaan Katja pitää kesäistä Hohde-tiimille järjestettyä mökkiviikonloppua Himoksella. ”Saunoimme, söimme hyvin, nautimme poreammeesta ja toistemme seurasta. Ja mikä tärkeintä – tiimin lisäksi mukana olivat myös toimitusjohtaja, myyntijohtaja ja johdon assistentti. Tämä kertoo sen, että meistä välitetään ja olemme Primella kaikki yhtä suurta perhettä.”
Jos työ telemarkkinoinnin parissa kiinnostaa, ota yhteyttä. Suureen perheeseemme mahtuu aina yksi mahtava tyyppi lisää!

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?