Jere Järvinen, 38-v, Seinäjoki

Myyntikärpäsen puraisema töysäläinen

Eteläpohjainen Jere Järvinen (38) törmäsi vuonna 2015 työpaikkailmoitukseen, joka herätti miehen kiinnostuksen. Seinäjoelle oltiin perustamassa uutta Prime Salesin toimistoa.
”Olin ollut yli 12 vuotta mukana kuluttajamyynnissä, door to door -myynnissä ja buukkauspalveluissa, mutta tiesin, että tässä hommassa pääsen haastamaan itseäni entistä enemmän, kun vastuullani on myös monen muun ihmisen leipä.”
Työhakemus lähti matkaan, ja pian soi puhelin. ”Joonakselta saamani puhelu on yksi mukavimmista puheluista, mitä olen tähän päivään mennessä saanut.”Perusteellisen perehdytyksen jälkeen Jere ryhtyi johtamaan tammikuussa 2016 avautunutta Seinäjoen toimistoa.

Työyhteisö, jossa on asennetta

Tärkeimmät asiat työssä onnistumiselle ovat Jeren mukaan Primen uskomaton työyhteisö ja työntekijöiden arvostaminen. ”Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.”
Primellä työskentelyyn tarvitaan Jeren mukaan asennetta oppia, asennetta auttaa työkavereita hyviin tuloksiin sekä asennetta osata suhtautua niin onnistumisiin kuin epäonnistumiinkin oikealla tavalla.
Primellä on Jeren mukaan myös loistava mahdollisuus edetä urallaan. ”Kaikki aloittavat myyntitehtävistä ja voivat edetä aina johtotehtäviin saakka. Vaikka työmatkani on reilut 120 kilometriä päivittäin, yhtenäkään aamuna ei ole harmittanut lähteä töihin.”

Yhdessä niin myötä- kuin vastamäessä

Jere päivittäisiin töihin kuuluvat muun muassa myynninohjauksen kehittäminen, palavereiden suunnittelu ja toteutus sekä raportointi. ”Yksi minulle tärkeimmistä asioista on se, että jokainen päivä on erilainen. Useimmiten juhlitaan hyvää tulosta mutta mikäli on haasteita, nekin selätetään yhdessä.”
Parhaat Prime-muistot liittyvätkin yhteisiin tekemisiin eli juhliin ja tiimiltä saamiin muistamisiin.
Vapaa-ajalla työsäläisen tiiminvetäjän kädessä pyörivät erilaiset työkalut. ”Tykkään sekä uuden rakentamisesta että vanhan kunnostustyöstä. Kotona aikani kuluu myös rakkaan perheeni kanssa, johon kuuluvat avopuoliso ja kaksi tytärtä.”

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?