Jarno Sallinen, 30-v, ETÄ

”Mitä tulee noihin kauppamääriin, niin itsellä on mennyt melkein 6000 kauppaa jo rikki!!”, heittää Jarno! Jarno on nuoresta iästään huolimatta aika konkari myyntityössä ja onkin työskennellyt useammassa myyntiorganisaatiossa.
Myymisen lisäksi Jarno on kunnostautunut musiikin tekemisessä artistinimellä Jasa! Prime Salesille Jarno tuli vuonna 2015 ja on tänä aikana kehittänyt itseään kohti huippumyyjän saappaita. ”Kun on isot menot niin on oltava myös kohtuu hyvät tulot. Rahan tienaaminen on todella hyvä motivaattori ja haluan tehdä tulosta”, kiteyttää Jarno.

Huippumyyjät haluavat kehittyä koko ajan, eikä saa tyytyä vähäiseen. ”Meillä Kuopiossa työporukka on aivan mahtava ja monesti olen sanonutkin, että harvoin minusta tuntuu että olisin töissä. Toki siis hyvällä tavalla.” Toki töissä on kiva käydä siksikin, koska palkka on hyvä ja siihen voi vaikuttaa itse niin paljon. Ei tarvi olla seppä syntyessään tullakseen huippumyyjäksi. Se vaatii, että annat itsellesi mahdollisuuden olla joka päivä parempi, olet sitoutunut työhösi. Huippumyyjän pitää myös olla ”korvat höröllä” jotta oppii uusia kikkoja.

Nykyisin Jarno työskentelee myyntipäällikkönä Fortumin myyntitiimissä, jossa hän pääsee opettamaan uusille tiimiläisille arvokkaita oppeja, joita hän on itse oppinut oman matkansa varrella. ’’On mahtava nähdä, kun joku saa tehtyä kaupan sillä vinkillä, jonka on itse hetki sitten antanut’’, summaa Jarno esimiestyön parhaita hetkiä.
Vapaa-ajallaan Jarno tykkää ostella lahjakortteja ja lähettää niitä huijareille. ”Tulipa tuossa viime viikollakin tehtyä hyvä työ ja ostettua 500 eurolla lahjakortteja ja lähetettyä ne Nigeriaan! Mutta se on hyväntekeväisyyttä se!”

’’Ei muutakun tervetulloo ja hakemusta laittamaan. Täällä opit jos et ossaa, täällä autetaan jos tarvii. Ei tarvitse olla myyntitykki, kun astut ovesta sissään. Me kyllä sinusta tehhään sellanen.”

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?