Emilia Karvonen, 32-v, Oulu

Routa ajoi porsaan kotiin

Hallintojohtajana työskentelevä Emilia Karvonen (32) päätyi Primelle ensimmäisen kerran vuonna 2014. Aiemmin tarjoilijana sekä Makuunin myyjänä ja myymäläpäällikkönä työskennellyt Emilia kaipasi työelämässään uusia tuulia. ”Työpaikkailmoituksen teksti: ”Jokainen päivä on erilainen”, herätti mielenkiintoni.”
Ensimmäisellä kierroksella Emilia työskenteli johdon assistenttina vuosina 2014–2016, kunnes lähti opiskelemaan eläintenhoitajaksi. Valmistuttuaan eläintenhoitajaksi Emilia teki yhä satunnaisia lomatuurauksia vanhassa työssään.

”Kuin taivaan lahjana Primellä aukesi johdon assistentin paikka uudelleen vuonna 2018. Soitin Joonakselle saman tien ja sain vanhan paikkani takaisin. Enää Emilia ei vaihtaisi työtään mistään hinnasta pois. Olen parempi versio itsestäni ja tulen koko ajan paremmaksi. Tavoitteenani on edetä ja kurotella vieläkin korkeammalle. Voin sanoa, että olen kasvanut Primen rinnalla.”

Työntekijät ykkösasiana

Primessa Emilian mukaan ovat parasta erilaiset ihmiset. ”Vahvuutemme on se, ettei henkilön taustalla ole mitään väliä, vaan kaikkia kohdellaan tasavertaisina. Työntekijät ovat ykkösasia. Työpaikassani parasta on myös se, ettemme ole jäykkä organisaatio, jossa päätöksentekoon menee monta kuukautta ja asioita hyväksytetään monen eri ihmisen kautta.”

Emilian työtehtäviin kuuluvat muun muassa soittolistojen hallinnointi, ulkoinen ja sisäinen raportointi sekä palkkahallinnon ja kirjanpidon avustavat tehtävät. Myös työntekijöiden hallinnolliset asiat, päälliköiden avustaminen, markkinoinnin suunnittelu sekä yhteisten virkistystapahtumien organisointi kuuluvat Emilian työpöydälle.
”Työtehtäväni ovat kasvaneet ja muuttuneet yrityksen kasvun myötä, mikä onkin ollut aivan mahtavaa! Jokainen päivä on erilainen – toisinaan iloisia yllätyksiä ja välillä rutiiniasioiden hoitamista. Mutta jokaisena aamuna on kiva lähteä töihin.”

Paluu Primen perheeseen

Vapaa-aikanaan Emilia harrastaa lenkkeilyä, pyöräilyä ja remontointia. Kotona Emiliaa odottaa 11-vuotias tytär. Kiinnostuksen kohteikseen Emilia mainitsee matkustelun, excelöinnin, sisustamisen ja organisoinnin. ”Erikoiskykyni on ”sählääminen” eli monen asian yhtäaikainen hoitaminen”, Emilia naurahtaa.
Primen vuosiin on Emilian mukaan mahtunut paljon mahtavia asioita. ”Parhaimmistoa ovat koko yrityksen yhteiset kesäjuhlat ja pikkujoulut sekä yhdessä tehdyt ulkomaanmatkat Minskiin, Bulgariaan ja Espanjaan. Lisäksi ehdottomasti paras muistoni on se, kun pääsin takaisin Primen perheeseen!”

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?