URATARINAT

ANTIN URATARINA

"Kyllä me välitetään näistä ihmisistä, väittäisin, että keskivertoa enemmän”

TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSIA

ANTTI VETELÄINEN, LIIKETOIMINTAJOHTAJA

”Kyllä me välitetään näistä ihmisistä, väittäisin, että keskivertoa enemmän”.

Antti Veteläisen matka Primellä on alkanut monen muun tavoin myyntineuvottelijan pestistä. Antti aloitti työt ammattikorkeakoulun ohella helmikuussa 2014 silloisessa iltavuorossa. Myyntityö vei kuitenkin heti mennessään eikä koulun penkille tullut palattua enää kuin yhden matematiikan tentin ajaksi.

Antti kuvaa matkaansa Primellä mehukkaaksi, sillä hän on ehtinyt nähdä ja kokea melkein kaikki mahdolliset työnkuvat mitä tarjolla on ollut. Pian iltavuoroon liittymisen jälkeen mahdollisuus tiiminvetäjän paikkaan tuli tarjolle, johon Antti tarttui ennakkoluulottomasti.

Prime Sales aloitti kasvunsa ja laajensi toimintaa Kuopioon vuoden 2014 toukokuussa. Yhtenä elokuisena torstaina Antti teki päätöksen ottaa vastaan avautunut myyntipäällikön rooli Kuopiossa, perjantaina oli jo uusi asunto, sunnuntaina muutto ja maanantaina vetovastuu uudesta toimistosta. Myyntipäällikön hommissa Antti viihtyi useamman vuoden, jonka jälkeen hän siirtyi myyntijohtajan tehtäviin. Sittemmin myös osakkuus otettiin puheeksi ja nykyiset liiketoimintajohtajan tehtävät astuivat kuvaan.

Arkisin Antin kello soittaa vasta kahdeksalta, jonka jälkeen hän käy läpi sähköpostin ja muut tärkeät kommunikointi välineet. Tämän jälkeen päivä jatkuu koirien kanssa ulkoillessa. Ulkoa päästyä Antin työpöydällä jo yleensä odottaa erinäisiä projekteja, joiden kimpussa hän jatkaa. Yleisesti työpäivät koostuvat juurikin erilaisista projekteista, palavereista tai yrityksen lukujen pyörittelystä ja laskemisesta.

Antin terveiset lukijalle ovat, että Prime Salesilla arvomaailma näkyy ihan tietyissä luvuissakin. Meillä välitetään henkilöistä oikeasti ja meiltä saa hyvät eväät tulevaisuuden työuraa ajatellen. Antti haluaa painottaa lukijoille rohkeutta, ”Tämä ala on monen mielestä vähän epämiellyttävä, mutta arjessa sen ei sitä tarvitse olla, eikä se meillä olekaan”.

🔥 RAPID FIRE 🔥

Minkä puhelinsovelluksen avaat ensimmäisenä aamulla?
"Sähköposti"
Jos saisit valita yhden supervoiman, mikä se olisi?
"Teleporttaus"
Jos voisit syödä yhtä ruokaa loppuelämäsi ajan, mikä se olisi?
"Pizza"
Mitkä ovat kolme käytetyintä emojiasi?
"😂😅👍🏻"
Kuvaile Prime Salesia yhdellä sanalla:
"Värikäs"

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?