Fortum asiakaspalvelu

Fortumin asiakaspalvelutiimissä nyt vapaita paikkoja! 

SEINÄJOKI, TAMPERE, PORI, ETÄTYÖ

Haemme nyt Fortumin asiakaspalvelutiimiin uusia tekijöitä. Kohtaamasi asiakkaat ovat Fortumin olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, joille päivität palvelut ja tuotteet ajan tasalle! Työ on helppoa ja palkitsevaa, koska pääset työskentelemään omien asiakkaiden kanssa, joille edustamasi brändi on jo ennestään tuttu.

Oletpa sitten asiakaspalvelun tai myynnin keltanokka ja noviisi tai kenties asiakaspalvelun ekspertti, meillä on sulle duunia tarjolla! Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo myyntiin, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän kuukausipalkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Palkkamme muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä provisiosta, joka maksetaan jokaisesta päivitetystä palvelusta. Näiden lisäksi käytämme bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Tässä projektissa ansaitaan hyvänä kuukautena yli 4000 € ja normaaleina kuukausina ansiotaso on noin 3300 €. 

Miksi tulla meille duuniin?

• Tarjoamme huipun työyhteisön ja mahdollisuuden tehdä töitä mistä vain haluat 
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan 
• Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena. 
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–15.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput! 

ESIOLENTOJA TYÖTÄSI TUKEMASSA

SUPER-Jere

SEINÄJOKI & ETÄTIIMI

JÄMÄKKÄ-Jani

TAMPERE & PORI

Hakuprosessi

Lähetä hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös! 

Hae paikkaa nyt

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

ESIOLENTOJA TYÖTÄSI TUKEMASSA

”Primessä kiinnostuksen herättivät selkeät työnhakuilmoitus ja palkkaus. Kaupanteko ja muiden kanssa skabailu tuntuivat heti omilta jutuilta. Ajan kanssa opin työnteon merkityksen suhteessa tienaamiseen.”

TERO NIEMIMUUKKO, 24V., KOTITOIMISTO VANTAALLA
 

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?