TIIMINVETÄJÄ STÄNDILLE

KESÄKSI ROAD TRIPILLE JA SAMALLA TÖIHIN?

TÄLLAISTA TYÖTÄ ON HARVOIN TARJOLLA!

Haemme nyt kahta tiiminvetäjää ständimyynnin projektiin! Tiiminvetäjän tärkeimpiin tehtäviin kuuluu tiimin hyvinvoinnista huolehtiminen sekä onnistumisten mahdollistaminen.

Tässä projektissa pääset tekemään omasta kesästäsi ikimuistoisen! Pääset tekemään ständimyyntiä ympäri Suomea mm. erilaisiin tapahtumiin ja kauppakeskuksiin. Yhdessä paikassa ollaan yleensä tiistaista lauantaihin ja kiertueen paikkakunnat ovat Helsinki, Raisio, Mikkeli, Kuopio ja Jyväskylä. Olemme hankkineet näille paikkakunnille parhaat ständipaikat, jotta työn tekeminen on mahdollisimman sujuvaa!

Me hoidamme aina majoitukset eri paikkakunnilla ja vastaamme matkajärjestelyistä, joten teidän vastuulle jää laadukkaan ständityön tekeminen ja toki kesästä nauttiminen. Työtä tehdään siis tiiminä ja tiimi pääsee yhdessä hoitamaan tätä upeaa roadshowta! Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 9 ja 21 välillä, joten päivien sisällöt ja työajat ovat muuttuvia ja siten saat vaihtelevasti nauttia aurinkoisista kesäaamuista sekä kesäillan auringonlaskuista!

Tiiminvetäjän tehtävien lisäksi työhösi kuuluu asiakkaiden kohtaaminen ständillä, aktiivinen myyntityö ja hyvän brändimielikuvan luominen. Tapamme tehdä ständimyyntiä on huomattavan erilainen kuin muilla ja työvälineet ovat kunnossa!

ODOTAMME:

 • Yli 18-vuoden ikää
 • Kokemusta ständimyynnistä
 • Sitoutumista, matkustusvalmiutta ja kiertueasennetta
 • Iloista fiilistä ja sopeutumiskykyä muuttuviin ympäristöihin
 • Mahdollisuutta aloittaa työt kesäkuun alussa valmennusjaksolla ja jatkaa töitä vähintään heinäkuun loppuun saakka

TARJOAMME:

 • Työn tai kesätyön, jonka myötä pääset nauttimaan kesästä ympäri Suomea ns. firman piikkiin!
 • Hyvämaineisen brändin edustettavaksi ständillä! Eikä millä tahansa pienellä ständillä, vaan edustustason isolla ständillä eli jotain ihan muuta kuin mitä olet aiemmin nähnyt!
 • Mahdollisuuden jatkaa työtä myös syksyllä kiinteillä paikoilla
 • Vaihtelevat työajat tiistaista lauantaihin klo 9 ja 21 välillä kahdessa vuorossa. Töitä on keskimäärin 30 tuntia viikossa.
 • Erinomaisen korvauksen työstä (Kiinteästi 1500-1750 €/kk ja tähän lisäksi bonukset omasta sekä tiimin myynnistä) Keskiarvopalkaksi tavoitteemme on 3200-4550 €/kk 
 • Voit myös laskuttaa kevytyrittäjänä

Ja hei, mikä parasta!!!

 Nythän on loistava mahdollisuus hakea työpaikkaa esim. kaverin kanssa ja pääsette viettämään kivan kesän yhdessä. Työhön voit hakea miltä tahansa paikkakunnalta, kunhan pääset helposti liikkumaan aina tiistaiksi sovitulle paikkakunnalle tiimin kanssa.

HOX! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana maaliskuun lopun ja huhtikuun alun aikana, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Haku päättyy 16.4.2023 ja työt alkavat kesäkuun alussa.

Jos Sinulla herää mitään kysyttävää, niin pirauta rohkeasti Tiina Saarelalle, joka vastaa tämän tehtävän rekrytoinnista. Tiinan tavoitat näppärästi numerosta 0442382238.

Suomen coolein ständi odottaa!
Hae nyt!

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Psssst... Jos etsit ständimyyjän töitä, niin ne löytyvät tästä napista:

Hae nyt tiiminvetäjäksi Suomen upeimmalle ständille!

Asuinpaikkakuntasi?

Näin työnhaku meille toimii

Täytä simppeli hakulomake ja klikkaa lähetä.

Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme sulle, niin sovitaan työhaastattelu.

Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy myös limua!

Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja kartoitetaan sinulle paras työtehtävä ja sovitaan jatkosta.

MEET OUR WONDERFUL TEAM!

TÄMÄN tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela.

Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 36-V, SEINÄJOKI

Mahtavat Primeläiset kertovat

”Jo alusta alkaen koin tosi voimakkaan tunteen, että haluan olla osa Primeä – ja se tunne on vaan voimistunut matkan varrella!”
”Jos en väärin muista, ensimmäisellä viikolla tulosta ei syntynyt. Mutta sitten tapahtui jotain – ja se jotain oli myynnin tuki. Hanskoja ei heitetty tiskiin, vaan omalla asennoitumisellani sekä koulutuksessa saaduilla opeillani ensimmäinen kauppa oli pian taululla”, muistelee Ville.
”Yksi minulle tärkeimmistä asioista on se, että jokainen päivä on erilainen. Useimmiten juhlitaan hyvää tulosta mutta mikäli on haasteita, nekin selätetään yhdessä.”
’’Työporukka on ihan paras! Täällä porukka ei ole vain työkavereita, vaan oikeasti kavereita, joita kehtaa nähdä myös työajan ulkopuolella. Toki täällä pidetään huolta kaikista ja täällä jokainen kehittyy ainakin myyjänä sekä hyvällä lykyllä ihmisenäkin.’’

Hae nyt tiiminvetäjäksi Suomen upeimmalle ständille!

Asuinpaikkakuntasi?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?