STÄNDIMYYJÄKSI

KESÄKSI ROAD TRIPILLE JA SAMALLA TÖIHIN?

TÄLLAISTA TYÖTÄ ON HARVOIN TARJOLLA - ENÄÄ 1 PAIKKA VAPAANA!

Haemme nyt kymmentä uutta primeläistä tekemään omasta kesästään ikimuistoisen! Pääset tekemään ständimyyntiä ympäri Suomea mm. erilaisiin tapahtumiin ja kauppakeskuksiin. Yhdessä paikassa ollaan yleensä tiistaista lauantaihin ja kiertueen paikkakunnat ovat Kouvola, Helsinki, Raisio, Mikkeli, Kuopio ja Jyväskylä. Olemme hankkineet näille paikkakunnille parhaat ständipaikat, jotta työn tekeminen on mahdollisimman sujuvaa!

Me hoidamme aina majoitukset eri paikkakunnilla ja vastaamme matkajärjestelyistä, joten teidän vastuulle jää laadukkaan ständityön tekeminen ja toki kesästä nauttiminen. Työtä tehdään siis tiiminä ja tiimi pääsee yhdessä hoitamaan tätä upeaa roadshowta! Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 9 ja 21 välillä, joten päivien sisällöt ja työajat ovat muuttuvia ja siten saat vaihtelevasti nauttia aurinkoisista kesäaamuista sekä kesäillan auringonlaskuista!

Työtehtäviisi kuuluu siis asiakkaiden kohtaaminen ständillä, aktiivinen myyntityö ja hyvän brändimielikuvan luominen. Tehtävä sopii hyvin jo kokeneelle ständimyyjälle, mutta myös livenä tehtävästä markkinoinnista kiinnostuneille. Tapamme tehdä ständimyyntiä on huomattavan erilainen kuin muilla ja työvälineet ovat kunnossa!

ODOTAMME:

 • Yli 18-vuoden ikää
 • Kokemusta myyntityöstä ja/tai ständimyynnistä
 • Sitoutumista, matkustusvalmiutta ja kiertueasennetta
 • Iloista fiilistä ja sopeutumiskykyä muuttuviin ympäristöihin
 • Mahdollisuutta aloittaa työt kesäkuun alussa valmennusjaksolla ja jatkaa töitä vähintään heinäkuun loppuun saakka

TARJOAMME:

 • Työn tai kesätyön, jonka myötä pääset nauttimaan kesästä ympäri Suomea ns. firman piikkiin!
 • Hyvämaineisen brändin edustettavaksi ständillä! Eikä millä tahansa pienellä ständillä, vaan edustustason isolla ständillä eli jotain ihan muuta kuin mitä olet aiemmin nähnyt!
 • Mahdollisuuden jatkaa työtä myös syksyllä kiinteillä paikoilla
 • Vaihtelevat työajat tiistaista lauantaihin klo 9 ja 21 välillä kahdessa vuorossa. Töitä on vähintään 30 tuntia viikossa.
 • Erinomaisen korvauksen työstä (Kiinteästi 1500-1750 €/kk ja tähän lisäksi bonukset myynnistä) Keskiarvopalkaksi tavoitteemme on 2900-4250 €/kk ja huipputekijät tienaavat sitten vielä huomattavasti enemmän!
 • Lisäksi tarjoamme lounasedun joka päivä!
 • Voit myös laskuttaa kevytyrittäjänä

Ja hei, mikä parasta; Hae vaikka kaverin kanssa!

Nythän on loistava mahdollisuus hakea työpaikkaa esim. kaverin kanssa ja pääsette viettämään kivan kesän yhdessä. Työhön voit hakea miltä tahansa paikkakunnalta, kunhan pääset helposti liikkumaan aina tiistaiksi sovitulle paikkakunnalle tiimin kanssa.

HOX! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Haku päättyy 15.5.2023 ja työt alkavat kesäkuun alussa.

Jos Sinulla herää mitään kysyttävää, niin pirauta rohkeasti Tiina Saarelalle, joka vastaa tämän tehtävän rekrytoinnista. Tiinan tavoitat näppärästi numerosta 0442382238.

Suomen coolein ständi odottaa!
Hae nyt!

Prime Sales yrityksenä

Tervetuloa Prime Salesille, moderniin ja dynaamiseen valtakunnalliseen myyntiorganisaatioon, joka tarjoaa asiakkailleen myös erinomaista ulkoistettua asiakaspalvelua sekä buukkauspalveluita. Olemme ylpeitä edistyksellisestä työympäristöstämme ja innovatiivisesta lähestymistavastamme myyntiin. Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja tämän lisäksi meillä työskennellään etänä ympäri Eurooppaa. Kokonaisuutena olemme yli 150 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten perhe – oikea myyntisirkus.

Kaudella 2022-2023 yrityksemme liikevaihto oli 6 miljoonaa euroa, ja olemme asettaneet vieläkin kunnianhimoisemman tavoitteen, 7 miljoonaa euroa kaudelle 2022-2023. Olemme ylpeitä siitä, että Bisnode on myöntänyt meille korkeimman AAA-luottoluokituksen, mikä osoittaa taloudellisen vakautemme ja luotettavuutemme. Lisäksi sitoudumme eettisiin liiketoimintakäytäntöihin ja olemme mukana ASML:n Reilun pelin -ohjelmassa.

Primellä uskomme ihmiskeskeiseen liiketoimintaan, minkä vuoksi investoimme vahvasti työntekijöihimme ja heidän ammatillisen kasvunsa tukemiseen. Lähde mukaan matkallemme kohti jatkuvaa kasvua ja menestystä myynnin jännittävässä maailmassa.

Hae nyt töihin Suomen upeimmalle ständille!

Asuinpaikkakuntasi?

Näin työnhaku meille toimii

Täytä simppeli hakulomake ja klikkaa lähetä.

Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme sulle, niin sovitaan työhaastattelu.

Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy myös limua!

Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja kartoitetaan sinulle paras työtehtävä ja sovitaan jatkosta.

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 36-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Hae nyt töihin Suomen upeimmalle ständille!

Asuinpaikkakuntasi?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?