FORTUM STÄNDIMYYNTI

Etsimme ympäri Suomen uusia primeläisiä kontaktoimaan ohikulkijoita, tekemään tulosta ja oppimaan kivenkoviksi myyjiksi ja vastineeksi tarjoamme Suomen kovimmat palkkiot!

TULE MYYJÄKSI FORTUMIN STÄNDITIIMIIN

Etsimme Fortumin tiimiin ympäri Suomen ständimyyjiä kontaktoimaan ihmisiä ja ennen kaikkea tekemään tulosta!

Haemme nyt uuteen tiimiin kuutta energistä jäsentä tekemään kovalla asenteella kauppaa ja nauttimaan tiimihengestä! Pääset tekemään ständimyyntiä mm. erilaisiin tapahtumiin, kauppoihin ja kauppakeskuksiin. Pääset työskentelemään joustavasti 4-6 päivää viikossa omalla sovitulla alueellasi.

Työtehtäviisi kuuluu siis asiakkaiden kohtaaminen ständillä, aktiivinen myyntityö ja hyvän brändimielikuvan luominen. Tämä työ tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden jatkuvaan oppimiseen. Jokainen kohtaaminen avaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja omien taitojen jatkuvaan kehittämiseen. Kasvokkain tapahtuva myyntityö kehittää taitojasi todella nopeasti ja tarjoaa myös aidot mahdollisuudet menestyä myyntialalla. Menestyminen vaatii kykyä kuunnella asiakkaiden tarpeita ja asettua heidän saappaisiinsa. Tärkeintä on kuitenkin työstä nauttiminen ja kauppojen klousaaminen!

TARJOAMME SINULLE

🚀 Monipuolisen myyntityön huipputiimissä, huippufirmassa, huippubrändin kanssa

💪 Suomen tunnetuimman ja luotetuimman sähköyhtiön tuotteet myyntireppuusi            

🛒 Vaihtelevat työajat klo 9 ja 21 omien aikataulujen mukaan sovitettavasti

💰 Erinomaisen korvauksen työstä (takuulla Suomen parhaat palkkiot): keskiarvopalkkioksi tavoitteemme on vähintään 3500-4750€/kk.  Ei palkkiokattoa, joten ansaintamahdollisuudet ovat todella kovat!

🎉 Huikeat bileet ja virkistysillat tiimin kanssa sekä isommalla porukalla

👨‍👩‍👧‍👦 Meillä saat päivittäistä sparrausta ja valmennusta sekä luotettavan kollegaverkoston, jossa kukaan ei jää yksin

Hae töihin helposti tämän sivun kautta. Hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti, joten hae jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä aikaile tämän kanssa! Hakuaika päättyy 5.5.2024!

Työt alkavat palkallisella koulutuksella sovitussa aikataulussa, joten varmista työpaikka jo nyt!

Jos haluat kysyä tästä työtehtävästä jotain tai olla noheva ja kertoa halukkuudestasi työskennellä tässä tiimissä puhelimitse, niin soitappa Baolle ja Baohan vastaa sinulle numerosta 044 901 5473. Tai jos haluat kirjoittaa sähköisen postin, niin kirjoita vastaanottajakenttään bao.truong(at)primesales.fi mutta laita tuohon (at)-hirviön tilalle @-merkki.

Töihin Fortumin ständille N-Y-T!

Kaupunki josta haet?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Sales on myynnin ammattilaisten työyhteisö, joka on toiminut vuodesta 2012 lähtien ja samalla muovautunut aidoksi myyntisirkukseksi, jossa sekä työnteko että huvitukset otetaan vakavasti. Mottomme ”leipää ja sirkushuveja” kuvaa hyvin Primen rennon letkeää, hulvatonta, mutta tuottoisaa meininkiä. Toimimme valtakunnallisesti tehden aitoa rehellistä myyntityötä, jota emme kainostele ja teemmekin työmme aina intohimolla ja ammattitaidolla. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan velvoitteemme moitteettomasti ja olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Panostamme primeläisiin ja heidän viihtyvyyteensä, sillä hyvässä porukassa myyntikin kukoistaa. Oli kyseessä sitten tiukka myyntikisailu työkavereiden kesken, kahvitauko pingispöydän äärellä taikka hurjat halloween-bileet työpäivän päätteeksi, meillä viihdyt varmasti! Yli 140 hengen sirkusperheemme pitää sisällään sitoutuneita ja ammattitaitoisia kavereita, joilta ei vitsitkään lopu kesken. 

Emme tuijota uuden työkaverin aiempia meriittejä, vaan meille on tärkeintä, että olet rohkeasti oma itsesi ja omaat intohimoisen myynnillisen asenteen. Meille tullessa sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis myynnin ammattilainen, sillä koulutamme uudet primeläiset kattavasti oman PrimeSTEPS -valmennusohjelman avulla.
Prime Sales on enemmän kuin työpaikka ja meillä on aito tekemisen meininki. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työpaikan mukana. Eikä sen työnkään tarvitse aina olla oikeasti niin vakavaa, kunhan sitä tekee tosissaan. Tule mukaan sirkusperheeseen!

Reilun pelin jäsen

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava ja vertaile sitä kilpailevien firmojen kanaviin!

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 39-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSIA

Antti Veteläinen

Antti Veteläisen matka Primellä on alkanut monen muun tavoin myyntineuvottelijan pestistä. Antti aloitti työt ammattikorkeakoulun ohella helmikuussa 2014 silloisessa iltavuorossa. Myyntityö vei kuitenkin heti mennessään eikä koulun penkille tullut palattua enää kuin yhden matematiikan tentin ajaksi.

Lue lisää!

Jiri Mikkola, Oulu

Jiri Mikkola on pitkänlinjan Primeläinen ja on astunut taloon jo vuonna 2014. Silloin juuri nuoriso-ohjaajaksi valmistunut Jiri etsi töitä ja törmäsi Prime Salesin työpaikkailmoitukseen, joka veti miestä puoleensa.
Jiri aloitti työskentelyn myyntineuvottelijana sähkömyynnin parissa, jossa viihtyikin tovin aikaa. Välissä kokeiltiin yritysmyyntiä mutta pääsääntöisesti puheluita otettiin kuluttaja-asiakkaiden kanssa. Työkokemuksen karttuessa Jiri eteni ensin tiiminsä vastuumyyjäksi ja sitten tuli aika tarttua ensin tiiminvetäjän pestiin ja vuonna 2019 myyntipäälliköksi.

Lue lisää!

Erkki Manerus, ETÄ

Yksi Primen konkareista, niin iältään kuin kauppamäärältään, on mies joka tietää mitä tahtoo ja sen myös ottaa! Erkki teki pitkän uran Puolustusvoimien palveluksessa ja saavutti sieltä kunnioitettavasti eläkeiän, mutta vaikka kotona oli päiväseurana kaksi kissaa, veti miehen veri vielä työelämään!

’’Halusin tehdä vielä töitä, vaikka jo eläkkeelle pääsinkin ja tärkeää työpaikassa oli myös mahdollisuus ansaita hyvin. Huomasin Primen nettisivut ja aavistelin Primen olevan hyvä työpaikka!’’

Lue lisää!

Miidu Khalifa, Oulu

Tällä hetkellä Oulussa myyntipäällikkönä toimivan Miidu Khalifan ura Prime Salesilla on alkanut myyntineuvottelijana Seinäjoella vuonna 2018. Tämän jälkeen urakehitys on vienyt ensin tiiminvetäjäksi ja sen jälkeen myyntipäälliköksi. Myyntipäällikkönä Miidun päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat myynninohjaus, kehittäminen, raportointi sekä työhaastattelut, koulutukset ja palaverien pitämiset.

Lue lisää!

Jere Järvinen, Seinäjoki

Eteläpohjalainen Jere Järvinen törmäsi vuonna 2015 työpaikkailmoitukseen, joka herätti miehen kiinnostuksen. Seinäjoelle oltiin perustamassa uutta Prime Salesin toimistoa.

”Olin ollut yli 12 vuotta mukana kuluttajamyynnissä, door to door -myynnissä ja buukkauspalveluissa, mutta tiesin, että tässä hommassa pääsen haastamaan itseäni entistä enemmän, kun vastuullani on myös monen muun ihmisen leipä.”

Lue lisää!

Tiina Saarela, Hämeenlinna

Tiina Saarela on vuonna 2017 avatun Hämeenlinnan toimiston ensimmäisiä työntekijöitä. Tiinan mukaan Prime Sales tuntui heti omalta paikalta jo työhakemusta kirjoittaessa ja myöhemmin myös haastattelussa.

Puhelinmyynti oli Tiinalle täysin uusi juttu, mutta ennakkoluulottomana tyyppinä työ herätti hänessä pelkästään positiivisia fiiliksiä. Haasteita on toki mahtunut joukkoon, mutta sekin saa Tiinan mukaan mielenkiinnon pysymään yllä. 

Lue lisää!

Töihin Fortumin ständille N-Y-T!

Kaupunki josta haet?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?