MESTARIKSI DREAM TEAMIIN

Kilpailuta palkkasi!

Kokoamme nyt uutta myynnin DREAM TEAMIA, johon haluamme Suomen kovimmat myynnintekijät mukaan.

Haluamme mukaan kovista kovimmat, joten tuo meille vertailukelpoinen myyntimääräsi, ansiosi tai nykyinen palkkiomallisi, niin me rakennamme sinulle mallin, jolla pääset tienaamaan ENEMMÄN KUIN AIEMMIN. Eli nyt voit täysin aidosti kilpailuttaa palkkiotasosi ja samalla tulla tekemään myyntiä sen aidon ja alkuperäisen myyntipumpun kanssa. Ja meillä myynti tehdään puhelimessa, joten luurin pitää nousta rivakasti, mutta eipähän tarvitse seistä päiviä pitkiä missään vesisateessa huonolla liksalla.

Haluamme, että Sinulla on kokemusta ja näyttöjä myynnistä ja siksi maksamme tässä tiimissä myös kovaa liksaa.

Haluamme, että tämä tiimi tekee päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen töitä lujasti mielessä vain myyntiennätysten rikkominen. Pääset tekemään myyntiä sekä uusille että nykyisille asiakkaille, joka mahdollistaa todella kovan ansiotason. Tuotteena on sähkösopimukset sekä niihin liittyvät oheispalvelut, joten kokemus sähkösopimuskentästä katsotaan eduksi.

Tähän tiimiin tarvitaan näyttöjä, voittamisen halua ja osaamista. Muissa tiimeissämme on tilaa opetella myyntiä, mutta tässä tiimissä lähdetään heti F1-auton rattiin, joten valmius pitää jo olla. Matkan varrella annamme tietenkin valmennusta ja teemme hyviä varikkopysähdyksiä, mutta odotamme Sinulta valtavaa halua onnistua ja ansaita.

Isoja onnistumisia juhlitaan isosti ja ajan saatossa on myös mahdollisuus siirtyä myynnin valmennuksen tehtäviin, jos ne kiinnostavat, mutta ensin myydään ja myydään nimittäin isolla kädellä.

Mutta lätinät sikseen. Lähetä hakemus, niin rakennetaan sinullekin malli, jolla tienaat enemmän kuin aiemmin.

HAKEMINEN

Haku päättyy 14.9.2023, mutta mitä nopeammin pääsemme neuvottelupöydän ääreen, niin sitä nopeammin sinä pääset tienaamaan! Tee fiksu päätös ja siirry työelämässäsi eteenpäin!

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava ja vertaile sitä kilpailevien firmojen kanaviin!

Lätinät sikseen. Lähetä hakemus, niin rakennetaan sinullekin malli, jolla tienaat enemmän kuin aiemmin.

Kaupunki johon haet?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Etänä työskenteleville olemme luoneet parhaat fasiliteetit oman työn suorittamiseen, jossa isossa osassa on tehokkaat kommunikointikanavat, yhteisöllisyys ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.

Lätinät sikseen. Lähetä hakemus, niin rakennetaan sinullekin malli, jolla tienaat enemmän kuin aiemmin.

Kaupunki johon haet?

”Kun on isot menot niin on oltava myös kohtuu hyvät tulot. Rahan tienaaminen on todella hyvä motivaattori ja haluan tehdä tulosta!”

JARNO SALLINEN, ETÄTIIMI

Primen tiimien esihenkilöiden yhteystiedot

Oulu

OULUSSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

Seinäjoki

Jere Järvinen

SEINÄJOELLA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee jumalainen Jere Järvinen. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jeren tavoitat (0408251841), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

Hämeenlinna

Tiina Saarela

HÄMEENLINNASSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Tampere

Jani Laukko

TAMPEREELLA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Jani Laukko. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Janin tavoitat (0405488434), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Etätiimi

Jarno Sallinen

HYBRIDITIIMISSÄ tämän tiimin rekrytoinnista vastaa Jarno Sallinen. Jarnon tavoitat (0442737139), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Pori

PORISSA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Tuomas Somero. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tuomaksen tavoitat (0404801817), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Lätinät sikseen. Lähetä hakemus, niin rakennetaan sinullekin malli, jolla tienaat enemmän kuin aiemmin.

Kaupunki johon haet?

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?