ASIAKASNEUVOJA

ASIAKASNEUVOJA

Kehity asiakaspalvelutyön ammattilaiseksi tai hyödynnä jo kertynyttä kokemusta!

Asiakaspalvelutiimissä nyt töitä kolmelle tekijälle!

Haemme nyt asiakaspalvelutiimiin uusia tekijöitä. Meille soittavat asiakkaat ovat olemassa olevia asiakkaita, joiden kanssa etsit vastaukset heidän kysymyksiinsä! Työ on helppoa ja palkitsevaa, koska pääset työskentelemään omien asiakkaiden kanssa, joille edustamasi brändi on jo ennestään tuttu.

Mitä siis työpäivääsi kuuluu? Olet yhteydessä asiakkaiden kanssa vastaamalla asiakaspalvelulinjalle tuleviin puheluihin ja autat heitä. Olet myös itse aktiivisesti yhteydessä omiin asiakkaisiin ja pidät heistä huolta! Et tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, vaan me opetamme Sinutkin tähän työhön!

Oletpa sitten asiakaspalvelun tai myynnin keltanokka ja noviisi tai kenties asiakaspalvelun ekspertti, meillä on sulle duunia tarjolla! Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo tekemiseen, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän kuukausipalkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Palkkamme muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä provisiosta, joka maksetaan jokaisesta päivitetystä palvelusta. Näiden lisäksi käytämme bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Palkkataso on vakaa ja vaihtelee 2500 ja 4000 euron välillä.

Miksi tulla meille duuniin?

  • Tarjoamme huipun työyhteisön ja upean toimiston työtilaksi
  • Kiinteä tuntipalkka 12-15 €/h ja tämän päälle bonukset
  • Et tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai edes tuntemusta toimialasta, me koulutamme Sinut alussa sekä jatkuvasti!
  • Kehity asiakaspalvelutyön ammattilaiseksi tai hyödynnä jo kertynyttä kokemusta
  • Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan
  • Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena
  • Työajat ovat joustavat ja sijoittuvat klo 8 ja 18 väliin arkisin. Sovitellaan jokaisen kanssa henkilökohtaisesti!

Mitä meillä arvostetaan?

Arvostamme ihmisiä! Olemme kiinnostuneita Sinusta ja motivaatiostasi, mutta emme jää tuijottamaan koulutodistuksia, työtodistuksia tai työhistoriaa, vaan Primeläiseksi haluamme aitoja ihmisiä erilaisilla taustoilla. Primellä on työskennellyt ja työskentelee esimerkiksi kokkeja, muusikoita, ekonomeja, tangokuningatar, peruskouludropoutteja, myynnin ammattilaisia sekä eräopas. Ja paljon paljon muita mahtavia ihmisiä!

Haluamme löytää hyvän ja aidon tyypin, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi, niin lähetä hakemus näppärästi minuutissa tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja sopia sitten uusille aloittajille yhteinen aloituspäivä, joten lähetä hakemus mieluiten jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 15.8.2023!

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella sekä Hämeenlinnassa ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Hae nyt töihin Hämeenlinnaan!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Näin työnhaku meille toimii

Täytä simppeli hakulomake ja klikkaa lähetä.

Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme sulle, niin sovitaan työhaastattelu.

Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy myös limua!

Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja kartoitetaan sinulle paras työtehtävä ja sovitaan jatkosta.

MEET OUR WONDERFUL TEAM!

Hämeenlinnassa tämän tiimin esihenkilönä toimii vahvan kokemuksen omaava TIINA SAARELA

Tiina työskentelee Hämeenlinnassa ja vastaa koko toimiston pyörittämisestä. Meidän ihana Tiina on hankkinut itse ensin kannuksensa myyntikentältä ja urapolkua pitkin edennyt päällikkötason tehtäviin!

Mahtavat työntekijämme kertovat

”Jo alusta alkaen koin tosi voimakkaan tunteen, että haluan olla osa Primeä – ja se tunne on vaan voimistunut matkan varrella!”
”Jos en väärin muista, ensimmäisellä viikolla tulosta ei syntynyt. Mutta sitten tapahtui jotain – ja se jotain oli myynnin tuki. Hanskoja ei heitetty tiskiin, vaan omalla asennoitumisellani sekä koulutuksessa saaduilla opeillani ensimmäinen kauppa oli pian taululla”, muistelee Ville.
”Yksi minulle tärkeimmistä asioista on se, että jokainen päivä on erilainen. Useimmiten juhlitaan hyvää tulosta mutta mikäli on haasteita, nekin selätetään yhdessä.”
’’Työporukka on ihan paras! Täällä porukka ei ole vain työkavereita, vaan oikeasti kavereita, joita kehtaa nähdä myös työajan ulkopuolella. Toki täällä pidetään huolta kaikista ja täällä jokainen kehittyy ainakin myyjänä sekä hyvällä lykyllä ihmisenäkin.’’

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 36-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Hae nyt töihin Hämeenlinnaan!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Minkälainen työ sinua kiinnostaa?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?