Valtakunnallinen myyntiorganisaatio,
aito myyntisirkus

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Tampereella, Porissa sekä Hämeenlinnassa ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Haeppa vaikka TÖIHIN!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Kolme kovinta juttua videon muodossa!

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.
Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Tiedämme, että jokaisella on omanlaiset tarpeet sekä halut työlle, joten siksi emme halua sulloa Sinuakaan muottiin, vaan tarjota Sinulle sellaiset työtehtävä, jotka sopivat juuri Sinulle!

Näin työnhaku meille toimii

Täytä simppeli hakulomake ja klikkaa lähetä.

Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme sulle, niin sovitaan työhaastattelu.

Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy myös limua!

Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja kartoitetaan sinulle paras työtehtävä ja sovitaan jatkosta.

Nämä jutut ovat tärkeitä meille!

Työpaikka

Modernit toimistomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä lisäksi kattavat etätyömahdollisuudet!

Työkavereina 18-63 vuotiaita ihmisiä monenlaisella taustalla varustettuna! Paljon pitkiä työsuhteita!

Palkka

Kaikille työntekijöille maksetaan kiinteä tuntipalkka sekä tulospalkkaus! Meillä ihmiset eivät saa huonoja kokemuksia! Jo harjoitteluajalta maksamme takuupalkkaa min. 1500 €/kk. Meillä ansaitaan 2200-7000 euroa kuukaudessa!

Työtehtävät

Tunnetut päämiehet ja järkevät myytävät tuotteet! Ei hiekkaa Saharaan, vaan myyntiartikkelit, joiden takana voi ylpeästi seisoa! Oikeaa myyntityötä oikeille ihmisille!

Koulutus

Kaikki työntekijämme pääsevät mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan! Lisäksi koulutetut esihenkilöt ovat arjessa mukana auttamassa!

Työajat

Työajat ovat hyvät ja joustavat. Lähtökohtaisesti töitä tehdään ma-pe klo 9-16.30 eli illat ja viikonloput ovat aina vapaat. Voit tehdä töitä joko kokoaikaisena 37,5h/vko tai myös joustavasti.

Sirkushuvit

Työpäivät alkavat aamupalalla, tauot voit viettää vaikkapa pingistä tai pleikkaria pelaten ja töitä paiskitaan viihtyisissä toimitiloissa rentojen työkavereiden kanssa.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?