VÄREILEEKÖ SINUSSA?

Haemme nyt Väreen asiakaspalvelutiimiin uusia tekijöitä.

OULU

Kohtaamasi asiakkaat ovat Väreen olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, joille päivität palvelut ja tuotteet ajan tasalle! Työ on helppoa ja palkitsevaa, koska pääset työskentelemään omien asiakkaiden kanssa, joille edustamasi brändi on jo ennestään tuttu. Olet tärkeässä roolissa auttamassa asiakkaita energia-asioissa ja ohjaamassa heitä.

Oletpa sitten asiakaspalvelun tai myynnin keltanokka ja noviisi tai kenties asiakaspalvelun ekspertti, meillä on sulle duunia tarjolla! Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo myyntiin, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän tuntipalkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Palkkamme muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä provisiosta, joka maksetaan jokaisesta tehdystä kaupasta. Näiden lisäksi käytämme bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Tässä projektissa ansaitaan hyvänä kuukautena yli 4000 € ja normaaleina kuukausina ansiotaso on 3300 €. 

Miksi tulla meille duuniin?

• Tarjoamme huipun työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kaupungin parhaalla paikalla Technopoliksessa
• Palkkausmallimme muodostuu turvallisesta takuupalkasta (kiinteästi vähintään 1500 €/kk) sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta sekä bonuksista. Maksamme tosiaankin provision jokaisesta kaupasta, joten tiedät koko ajan oman ansiotasosi!!! Haluatko tienata 3000, 4000 vai kenties 5000 €/kk?
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan 
• Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena all day every day 
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–16.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput! 

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Jos haluat välttää perinteisen hakemuksen kirjoittamisen, niin, sen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Miidu Khalifalle (0401411591) ja sopia kahvitteluhetken.

Tutustu meihin TikTokissa, Instagramissa tai Facebookissa, koska siellä on todella eläimellinen meno!

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 15.3.2023 ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Hae paikkaa nyt

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

”Meillä ei kuitenkaan ole mitään tiettyä muottia, johon pitäisi sopia, vaan leivomme huippumyyjiä erilaisista lähtökohdista. Riittää, että haluat oppia!”

Tiina Saarela, 28v.

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?