Väre-sähköyhtiön myyntitiimiin

OLETKO SINÄ UUSI PRIMELÄINEN?

Nyt on monipuolista ja hauskaa työtä tarjolla Oulussa, nimittäin Primellä on tarjolla jotain aivan uutta!!! Olemme toimineet jo pitkään, useita vuosia, sähköyhtiö Väreen kumppanina auttaen ihmisiä sähkösopimusasioiden kanssa ja nyt kasvun moottoreiksi rekrytoimme uusia tekijöitä auttamaan, että jokainen asiakas löytää juuri itselleen sopivan sähkösopimuksen.

Väre on uuden ajan energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä: meillä on noin 250 000 asiakasta ympäri Suomen. Sähkösopimuksen voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat vielä vahvemmin osa suomalaisten arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Haemme siis nyt neljää uutta tekijää liittymään Väreen tiimiin Oulussa ja ottamaan Suomen sähkömarkkinat haltuunsa. Pääset tekemään mielekästä myyntityötä Väreen erinomaisten tuotteiden parissa, joten et ole myymässä jäätä eskimoille.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

💰 Alan kärkipalkka. Maksamme työstä perinteistä TES:siä kovemman palkan, joka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä kannustimista ja bonuksista. Näiden lisäksi käytämme bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Tässä tiimissä tavoitteena ansaita vähintään 2400 €/kk, mutta hyvänä kuukautena mahdollisuus yli 4500 € tuloihin. Eli palkkakattoa meillä ei ole!

💪 Reilu ja vakaa työnantaja. Prime on toimialansa pioneeri, joka on toiminut jo yli 12 vuotta. Työllistämme tällä hetkellä Suomessa yli 150 henkilöä ja tarjoamme työn lisäksi sirkushuveja!

🛒 Monipuoliset ja kehittävät työtehtävät. Myyntityötä tarvitaan aina ja me tarjoamme parhaan mahdollisen koulutuksen tehtäviisi sekä säännöllisen valmennuksen.

🚀 Huiput kehitysmahdollisuudet. Meillä esihenkilötehtäviin voit siirtyä nopeastikin, jos asenne ja draivi ovat kunnossa. 

”Meillä ei kuitenkaan ole mitään tiettyä muottia, johon pitäisi sopia, vaan leivomme huippumyyjiä erilaisista lähtökohdista. Riittää, että haluat oppia!” Tiina Saarela, 31 v. ⛹️‍♀️

HAKUPROSESSI

Käytä aikaasi vielä 40 sekuntia ja lähetä hakemus tämän sivun lomakkeen kautta

Haku tähän tehtävään päättyy 28.1.2024. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös! Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten voit myös pistää viestiä tai soittaa suoraan meidän mahtavalle Jirille (p.0401503475)

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Sales on myynnin ammattilaisten työyhteisö, joka on toiminut vuodesta 2012 lähtien ja samalla muovautunut aidoksi myyntisirkukseksi, jossa sekä työnteko että huvitukset otetaan vakavasti. Mottomme ”leipää ja sirkushuveja” kuvaa hyvin Primen rennon letkeää, hulvatonta, mutta tuottoisaa meininkiä. Toimimme valtakunnallisesti tehden aitoa rehellistä myyntityötä, jota emme kainostele ja teemmekin työmme aina intohimolla ja ammattitaidolla. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan velvoitteemme moitteettomasti ja olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Panostamme primeläisiin ja heidän viihtyvyyteensä, sillä hyvässä porukassa myyntikin kukoistaa. Oli kyseessä sitten tiukka myyntikisailu työkavereiden kesken, kahvitauko pingispöydän äärellä taikka hurjat halloween-bileet työpäivän päätteeksi, meillä viihdyt varmasti! Yli 140 hengen sirkusperheemme pitää sisällään sitoutuneita ja ammattitaitoisia kavereita, joilta ei vitsitkään lopu kesken. 

Emme tuijota uuden työkaverin aiempia meriittejä, vaan meille on tärkeintä, että olet rohkeasti oma itsesi ja omaat intohimoisen myynnillisen asenteen. Meille tullessa sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis myynnin ammattilainen, sillä koulutamme uudet primeläiset kattavasti oman PrimeSTEPS -valmennusohjelman avulla.
Prime Sales on enemmän kuin työpaikka ja meillä on aito tekemisen meininki. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työpaikan mukana. Eikä sen työnkään tarvitse aina olla oikeasti niin vakavaa, kunhan sitä tekee tosissaan. Tule mukaan sirkusperheeseen!

Reilun pelin jäsen

Tule työkaveriksemme!

Meidän porukka odottaa jo sinua! Eli ei muuta kuin hakemaan – se onnistuu tästä alta nopeammin kuin sanot KISSA!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

''Olen aina ollut sosiaalinen ekstrovertti ja sanavalmis vekkuli, jolla sanat ovat kulkeneet ennen ajatuksia. Kun DJ:n työ ei enää houkutellut, myyntityö kuulosti kokeilemisen arvoiselta. Rakastuin myymiseen totaalisesti saman tien ja halusin olla aina vaan parempi ja parempi.''

MIIDU KHALIFA, OULU

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Erkki Manerus, ETÄ

Yksi Primen konkareista, niin iältään kuin kauppamäärältään, on mies joka tietää mitä tahtoo ja sen myös ottaa! Erkki teki pitkän uran Puolustusvoimien palveluksessa ja saavutti sieltä kunnioitettavasti eläkeiän, mutta vaikka kotona oli päiväseurana kaksi kissaa, veti miehen veri vielä työelämään!

’’Halusin tehdä vielä töitä, vaikka jo eläkkeelle pääsinkin ja tärkeää työpaikassa oli myös mahdollisuus ansaita hyvin. Huomasin Primen nettisivut ja aavistelin Primen olevan hyvä työpaikka!’’

Lue lisää!

Miidu Khalifa, Oulu

Tällä hetkellä Oulussa myyntipäällikkönä toimivan Miidu Khalifan ura Prime Salesilla on alkanut myyntineuvottelijana Seinäjoella vuonna 2018. Tämän jälkeen urakehitys on vienyt ensin tiiminvetäjäksi ja sen jälkeen myyntipäälliköksi. Myyntipäällikkönä Miidun päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat myynninohjaus, kehittäminen, raportointi sekä työhaastattelut, koulutukset ja palaverien pitämiset.

Lue lisää!

Jere Järvinen, Seinäjoki

Eteläpohjalainen Jere Järvinen törmäsi vuonna 2015 työpaikkailmoitukseen, joka herätti miehen kiinnostuksen. Seinäjoelle oltiin perustamassa uutta Prime Salesin toimistoa.

”Olin ollut yli 12 vuotta mukana kuluttajamyynnissä, door to door -myynnissä ja buukkauspalveluissa, mutta tiesin, että tässä hommassa pääsen haastamaan itseäni entistä enemmän, kun vastuullani on myös monen muun ihmisen leipä.”

Lue lisää!

Tiina Saarela, Hämeenlinna

Tiina Saarela on vuonna 2017 avatun Hämeenlinnan toimiston ensimmäisiä työntekijöitä. Tiinan mukaan Prime Sales tuntui heti omalta paikalta jo työhakemusta kirjoittaessa ja myöhemmin myös haastattelussa.

Puhelinmyynti oli Tiinalle täysin uusi juttu, mutta ennakkoluulottomana tyyppinä työ herätti hänessä pelkästään positiivisia fiiliksiä. Haasteita on toki mahtunut joukkoon, mutta sekin saa Tiinan mukaan mielenkiinnon pysymään yllä. 

Lue lisää!

Henri Leppäniemi, Seinäjoki

”Tullaan töihin, syödään aamupala, lähdetään soittelemaan, tehdään kauppaa, saadaan onnistumisia ja sitten sekoillaan”. Näin kuvailee perinteistä työpäiväänsä kissoja rakastava, aito nurmolainen Henri Leppäniemi.

Henri työskentelee Seinäjoen toimistolla uusasiakashankinnassa, jonka tiiminvetäjäksi hänet nimitettiin marraskuussa 2023. Henri kuvailee itseään kilpailuhenkiseksi persoonaksi ja salaiseksi kyvykseen mainitsee voittamattomuuden. Kilpailuhenkisyydestä kertoo myös salibandyn toiseksi korkeimmalla divaritasolla pelaaminen.

Lue lisää!

Jan Vuorela, Oulu

”Täällä on ihmisen hyvä olla”. Näin kiteyttää Jan Vuorela vastatessaan kysymykseen miksi suosittelisi Prime Salesia työpaikkana.

Jan hyppäsi mukaan myyntisirkukseen ennakkoluulottomasti toukokuussa 2019 vaikka aiempaa työkokemusta tai odotuksia alalta ei ollut. Prime Salesin työpaikkailmoitus oli kiinnittänyt itseään perusjantteriksi tituleeraavan huumorimiehen huomion erityisesti sillä, että ilmoituksesta oli välittynyt hauskan ja rennon työyhteisön meininki.

Lue lisää!

Tämän tiimin esihenkilönä työskentelee Jiri Mikkola. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. 

Jirin tavoitat (0401503475), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot!

KUKA Jiri oikeasti on? Tsekkaa videolta totuus tästä miehestä!

Jiri Mikkola

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?