VÄREEN ASPATIIMIIN

Hei, moi, moikkis ihana Sinä! Meillä on sulle elämäsi työpaikka nyt tarjolla!

TYÖTEHTÄVÄ

Työskentelet tiimissä, johon kuuluu Jirin lisäksi mm. Jonna, Reeta sekä Jan ja työssäsi kohtaat ja palvelet Väreen olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, joille päivität palvelut ja tuotteet ajan tasalle! Työ on palkitsevaa työtä nykyasiakkaiden kanssa ja tavoitteena on luoda timanttinen ja mieleenpainuva asiakaskokemus jokaiselle asiakkaalle. Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo tekemiseen, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

TOIMISTO JA ME

Tarjoamme huipun työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kaupungin parhaalla paikalla Technopoliksessa. Voit aloittaa työsi toimistolla ja siirtyä myöhemmin halutessasi työskentelemään hybridimallilla (osan viikosta kotona, osan viikosta toimistolla). Tilamme ovat viihtyisät ja modernit ja meiltä löytyy kaikenmaailman sirkushuveja. Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–16.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput!

”Meillä ei kuitenkaan ole mitään tiettyä muottia, johon pitäisi sopia, vaan leivomme huippumyyjiä erilaisista lähtökohdista. Riittää, että haluat oppia!” Tiina Saarela, 30 v.

MITÄ TYÖSTÄ MAKSETAAN?

Maksamme työstä TES-tasoisen palkan, joka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä kannustimista ja bonuksista. Näiden lisäksi käytämme bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Tässä tiimissä tavoitteena ansaita vähintään 2400 €/kk, mutta hyvänä kuukautena mahdollisuus yli 4500 € tuloihin. Eli palkkakattoa meillä ei ole, mutta ansaitset kuitenkin vähintään kiinteän palkan, joka on siis nimensä mukaisesti huonon kuukauden turvallinen takuu, jotta elämästä selviää.

HAKUPROSESSI

Käytä aikaasi vielä 40 sekuntia ja lähetä hakemus tämän sivun lomakkeen kautta

Haku tähän tehtävään päättyy 14.9.2023. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös! Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten voit myös pistää viestiä tai soittaa suoraan meidän mahtavalle Jirille (p.0401503475)

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Tämän tiimin esihenkilönä työskentelee Jiri Mikkola. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. 

Jirin tavoitat (0401503475), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot!

KUKA Jiri oikeasti on? Tsekkaa videolta totuus tästä miehestä!

Jiri Mikkola

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Etänä työskenteleville olemme luoneet parhaat fasiliteetit oman työn suorittamiseen, jossa isossa osassa on tehokkaat kommunikointikanavat, yhteisöllisyys ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava!

''Olen aina ollut sosiaalinen ekstrovertti ja sanavalmis vekkuli, jolla sanat ovat kulkeneet ennen ajatuksia. Kun DJ:n työ ei enää houkutellut, myyntityö kuulosti kokeilemisen arvoiselta. Rakastuin myymiseen totaalisesti saman tien ja halusin olla aina vaan parempi ja parempi.''

MIIDU KHALIFA, OULU

Primen tiimien esihenkilöiden yhteystiedot

Oulu

OULUSSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

Seinäjoki

Jere Järvinen

SEINÄJOELLA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee jumalainen Jere Järvinen. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jeren tavoitat (0408251841), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

Hämeenlinna

Tiina Saarela

HÄMEENLINNASSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Tampere

Jani Laukko

TAMPEREELLA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Jani Laukko. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Janin tavoitat (0405488434), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Etätiimi

Jarno Sallinen

HYBRIDITIIMISSÄ tämän tiimin rekrytoinnista vastaa Jarno Sallinen. Jarnon tavoitat (0442737139), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Pori

PORISSA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Tuomas Somero. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tuomaksen tavoitat (0404801817), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?