Upsales-tiimi

Etsimme nyt kokeneeseen tiimiimme kokenutta jäsentä! 

ETÄTYÖ KOKO SUOMI & SEINÄJOKI

ENÄÄ 4 PAIKKAA JÄLJELLÄ!!!

Nämä tiimit ovat toimineet yhdessä jo vuosia ja sinulle, kokenut tekijä, tämä on sinun urallesi seuraava steppi, koska nämä tiimit toimivat omien asiakkaiden parissa projekteissa, joissa oman palkkatason voi hyvinkin kilpailuttaa. Työpäivien aikana kontaktoit olemassa olevia asiakkaita, joille päivität palvelut ja tuotteet ajan tasalle! 

Ja mikä parasta; Saamme iloksenne ilmoittaa, että olemme myös tuoneet modernin etätyömahdollisuuden Teidän kaikkien ulottuville! Tee töitä mistä haluat: mökiltä, mummolasta, kaverilta, ulkomailta tai omasta keittiöstä. Vaihtoehdot ovat rajattomat!

Ennen tätä tehtävää pystyi tekemään vain konttorilta käsin, mutta nyt uudessa maailmassa tekijän sijainti ei ole rajoite vaan ennemminkin rikkaus! Tässä pääset kanssamme toteuttamaan tätä jo pitkään toivottua etäkonseptia, jossa osaavat esihenkilömme ovat koko ajan kanssanne. Vain klikkauksen päässä. 

Työnkuva

Työskentelet joko etätiimissä, johon kuuluu Nemon lisäksi mm. Juuso sekä Tomi tai Seinäjoen toimistolla Jeren ja kumppaneiden kanssa, aika mahtavaa! Asiakkaasi ovat Fortumin olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, joille päivität palvelut ja tuotteet ajan tasalle! Työ on palkitsevaa työtä nykyasiakkaiden kanssa ja tavoitteena on luoda timanttinen asiakaskokemus jokaiselle asiakkaalle. Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo myyntiin, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus! Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–16.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput! 

Mitä työstä maksetaan?

Palkkamme muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta (1500 €) sekä provisiosta, joka maksetaan jokaisesta myydystä tuotteesta tai päivitetystä sopimuksesta. Näiden lisäksi käytämme bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Tässä projektissa ansaitaan hyvänä kuukautena yli 4500 € ja normaaleina kuukausina ansiotaso on 3600-4000 €.  

Kenelle työ sopii?

Henkilölle, joka on hankkinut jo kokemusta myynnistä ja hallitsee keskustelemisen jalon taidon. Tulosorientoitunut tekijä, joka haluaa saada työstään kunnollisen korvauksen eikä kavahda hurttia huumoria, sopii tähän tiimiin täydellisesti. Tässä on upea mahdollisuus ottaa myyntiuralla askel parempaan!

Hakeminen toimii seuraavalla tavalla:

Lähetä hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä. Haku tähän tehtävään päättyy 30.12.2022

Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

SEINÄJOEN TOIMISTOLLA TÄSTÄ PROJEKTISSA VASTAA JERE JÄRVINEN

Eli voit myös pistää viestiä tai soittaa suoraan meidän jumalaiselle Jerelle (p. 0408251841) Jere ottaa sinuun yhteyttä ja voitte keskustella tästä työtehtävästä!  

 

ETÄTIIMISTÄ TÄSSÄ PROJEKTISSA VASTAA NEMO NISSINEN

Eli voit myös pistää viestiä tai soittaa suoraan meidän nerokkaalle Nemolle (p. 0442612299) Nemo ottaa sinuun yhteyttä ja voitte keskustella tästä työtehtävästä!  

 

Lisää meistä somessa: Instagramissa ja Facebookissa.

Hae paikkaa nyt

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 30.12.2022. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

”Yksi minulle tärkeimmistä asioista on se, että jokainen päivä on erilainen. Useimmiten juhlitaan hyvää tulosta mutta mikäli on haasteita, nekin selätetään yhdessä.”

JERE JÄRVINEN, 36v.

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?