TYÖKAVERIA ETSIMÄSSÄ

Haluatko olla osa sisukasta ja innostavaa työporukkaa, varsinaista myyntisirkusta? Tule osaksi mahtavaa työyhteisöä! ME HALUTAAN JUST SUT! Meille tärkeintä on, että tulet sellaisena kuin olet!

Haluatko olla osa sisukasta ja innostavaa työporukkaa? Tule osaksi mahtavaa työyhteisöä! ME HALUTAAN JUST SUT! Meille tärkeintä on, että tulet sellaisena kuin olet!

Me elämme nyt monella muotoa globaalisti haasteellisia aikoja, jolloin tarvitsemme sosiaalisia ja iloisia kanssakäymisiä toisten ihmisten kanssa. Veikö korona sinultakin elämänhalun tai romuttiko se Sinun sosiaalisen elämän ja sulki kotiin? Oletko kyllästynyt mediaa myllertäviin ikäviin ja negatiivisiin uutisiin? Haluatko olla mukana meidän kanssamme tekemässä toimistotyön comebackin!? Sekä jakamassa Meidän kanssamme onnistumisen iloa ja hyvää mieltä kaikille?! Meillä ihmisistä välitetään aidosti, emme jätä ketään yksin ja olemme valmiita auttamaan kaikkia pääsemään hyvään fiilikseen ja onnistumiseen. Yhdessä tekemällä kaikki tuntuu helpommalta ja innostavammalta. Meille riittää, että tulet omana itsenäsi ja tuot oman persoonallisuutesi tiimiin!

Yhtenä esimerkkinä välittämisestä annamme jokaiselle työntekijälle takuulla parhaimman ja stressittömän tavan oppia työntekoa rauhassa, nimittäin jo harjoitteluajalta maksamme kiinteän palkan 1500 €/kk ja kun saat homman jujusta kiinni niin, kiinteä palkka pysyy kanssasi, mutta saat kiinteän palkan osan lisäksi jokaisesta kaupasta maksettavan provision + bonukset! Tässä tiimissä tavoitteena ansaita vähintään 2400 €/kk, mutta hyvänä kuukautena mahdollisuus yli 4500 € tuloihin.

AINIIN!

Ainiin! Työtehtävästäkin varmaan pitäisi mainita vähän elikkä elikkä tehtävänäsi on myydä palveluja B2C-tiimissä ja keskittyä tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ostokokemuksia puhelimitse. Olet päivittäin yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, kartoitat heidän tarpeensa ja tarjoat heille markkinoiden parhaita ratkaisuja.

Työhön ja tuotteisiin koulutetaan, joten emme vaadi aiempaa kokemusta. Lisäksi tukenasi on koulutettu, valmentava ja ymmärtäväinen esihenkilötiimi.

Pähkinänkuoressa me tarjoamme Sinulle:

  • Loistavan työympäristön ja kaupungin parhaat työkaverit
  • Takuulla parhaimman palkkausmallin: Turvallinen kuukausipalkka (1500-2000 €/kk) ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset. Uusille Primeläisille maksamme aina 1500 € takuupalkan jo harjoitteluajalta!
  • Kannustavat myyntikilpailut (palkintoina mm. ulkomaanmatkoja, lahjakortteja sekä elektroniikkaa)
  • Joka aamu työpaikalla on tarjolla aamiainen, joten töihin ei lähdetä nälkäisenä, vaan kaupannälkäisenä! Lisäksi meillä on tarjolla virvokkeita ja välipalaa!

Sinulta odotamme ainoastaan hyvää asennetta ja avointa mieltä!

PS. Tutustu meihin TikTokissa, Instagramissa tai Facebookissa, koska siellä on todella mahtava meininki!  

OULUSSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

SEINÄJOELLA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee jumalainen Jere Järvinen. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jeren tavoitat (0408251841), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

HÄMEENLINNASSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

TAMPEREELLA JA PORISSA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Jani Laukko. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Janin tavoitat (0405488434), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

HYBRIDITIIMISSÄ tämän tiimin rekrytoinnista vastaa Jarno Sallinen. Jarnon tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Hae paikkaa nyt

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

”Työilmapiiri on mukava, ja paljon kivoja kaiffareita on jäänyt työn kautta omaan elämään mukaan. Jos työskentely luotettavassa yrityksessä hyvien tuotteiden parissa kiinnostaa, tule mukaan kokeilemaan!”

TERO NIEMIMUUKKO, 26-V, OULU

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?