Oppisopimus

Uusia tuulia elämään? Ehkä alanvaihto mielessä? Kenties uutta näkökulmaa työntekoon?

Hei tuleva myynnin ammattilainen. Me koulutamme aina työntekijämme huolella alusta loppuun ja nyt voit meillä saada taskuun ammattipaperit, sillä meillä onnistuu myös oppisopimuskoulutus! Koko oppisopimuksen ajan saat täyttä palkkaa, jokaisellehan tulee maksaa sama korvaus tehdystä työstä!

Prime Sales on lähes 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta! Haemme myyjiä hoitamaan asiakassuhteitamme. Palveluvalikoimamme on laaja ja työskentelemme lukuisten tunnettujen brändien parissa. 

Miksi tulla meille duuniin oppisopimuksella?

• Saat tutkinnon taskuun oppisopimuksen avulla työn ohella 
• Tarjoamme huipun työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kaupungin parhaalla paikalla 
• Palkkausmallimme muodostuu turvallisesta ja kiinteästä pohjapalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta sekä bonuksista. (Keskimäärin 2500 €/kk). 
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan oman tutkintosi lisäksi 
• Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena 
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–16.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput!
• Teemme suoraa yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja autamme Sinua koko oppimispolun kanssa!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. 

Hae paikkaa nyt

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella sekä Hämeenlinnassa ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Tutustu meihin Instagramissa tai Facebookissa, koska siellä on todella kosminen meininki!  

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 36-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?