myyntineuvottelija

myynti-neuvottelija

Haemme useita myyntineuvottelijoita ympäri Suomea. Mikäli nautit timanttisten asiakaskokemusten luomisesta ja motivoidut mahdollisuudesta tienata hyvää palkkaa, tämä työ Primellä sopii juuri sinulle. 

OULU HÄMEENLINNA, SEINÄJOKI, TAMPERE, PORI JA ETÄTYÖ KOKO SUOMI

Mitä työskentely meillä tarkoittaa?

Tehtävässä olet tärkeässä osassa päämiehemme myyntiprosessia luoden timanttisia asiakaskokemuksia asiakkaille joko uusien tuotteiden tai lisäpalveluiden osalta. Meillä on pitkä kokemus tältä alalta, joten voimme taata, että myös Sinä menestyt kanssamme! 

Haluamme löytää parhaan tekijän jokaiseen tehtävään, joten haluamme haastatella Sinutkin, jotta voimme yhdessä löytää sinulle parhaan tehtävän. Emme etsi valmiita tekijöitä etkä tarvitse kokemusta, koulutamme kaikki uudet työntekijämme PrimeSTEPS™-valmennusohjelmassa. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta ja halua olla mukana luomassa menestystarinoita! 

Prime Sales on yksi Suomen johtavia myyntiorganisaatioita ja olemme toimineet jo yli 10 vuotta. Työllistämme tällä hetkellä 150 tyytyväistä primeläistä, jotka kertovat työnsä parhaiksi puoliksi monipuolisuuden, valmennusohjelman, hyvän palkan sekä yhteisöllisyyden. 

Meillä työntekijä saa:

  • Selkeän ja kilpailukykyisen palkkauksen (Kiinteä osa + tulospalkkiot. Palkkahaitari tässä tehtävässä 1900-4200€). Vähintään saat 1500 € kuukaudessa takuupalkkana, koska haluamme panostaa ihmisiin.
  • Valmennuksen ja tuen työllesi ensimmäisestä päivästä lähtien
  • Olla osa yli 10 vuotta toiminutta markkinajohtajan tiimiä, jossa myös paljon uramahdollisuuksia
  • Mahdollisuuden halutessasi opiskella työn ohella liiketalouden ammattitutkinto oppisopimuksella
  • Parhaat järjestelmät työnteon tukena 
  • Ihanteelliset työajat: arkisin 9-16.30 eli illat ja viikonloput aina vapaana, jolloin työelämän kuormittavuus vähenee ja se mahdollistaa laadukkaamman elämän. 

Kasvatamme nykyisiä tiimejämme syksylle ja palkkaamme sopivat henkilöt heti. Älä siis jää rannalle ruikuttamaan, vaan hyppää tähän junaan jo tänään! TSUU TSUU! 

Tule juttelemaan kanssamme työmahdollisuuksista ja kuulemaan, miksi Prime on Sinun seuraava askel! Meillä on töitä Sinulle vaikkapa kausiluonteisesti tai vaikka loppuelämäksi.  

Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi niin lähetä hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä. Haku tähän tehtävään päättyy 30.12.2022. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös! 

OULUSSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

SEINÄJOELLA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee jumalainen Jere Järvinen. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jeren tavoitat (0408251841), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

HÄMEENLINNASSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

TAMPEREELLA JA PORISSA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Jani Laukko. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Janin tavoitat (0405488434), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

HYBRIDITIIMISSÄ tämän tiimin rekrytoinnista vastaa Jarno Sallinen. Jarnon tavoitat (0442737139), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Meidän meininkiin voit tutustua lisää Instagramissa tai Facebookissa!

Hae paikkaa nyt

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

’’Innostava ilmapiiri sekä tasapuolinen kohtelu ja tehokas johtaminen ovat minulle täällä tärkeitä. Toki hyvät myyntikilpailut kannustavat aina parempiin tuloksiin ja olenkin useamman kerran päässyt ulkomaille palkintomatkoille ja voittanut ison kasan muita palkintoja!’’

ERKKI MANERUS, 56v.
 

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?