myyntineuvottelija

Myynti-neuvotteLija

STOP! Palkkaamme nyt uusia tekijöitä tiimimme Seinäjoelle/Hämeenlinnaan/Hybriditiimiin. Tiedämme, että jokaisella on omanlaiset tarpeet sekä halut työlle, joten siksi emme halua sulloa Sinuakaan muottiin, vaan tarjota Sinulle sellaiset työtehtävät, jotka sopivat juuri Sinulle! 

Seinäjoki, Hämeenlinna, Hybriditiimi

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä. Toiminnan kasvun tueksi etsimme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta. Oletko sinä etsimämme myyntineuvottelija?

Työnkuva

Helppoa ja eteenpäin vievää työtä huipputuotteiden ja brändien kanssa. Pääset edustamaan Fortumia ja siksi näistä tuotteista on helppo keskustella asiakkaiden kanssa ja siten myös helppo myydä kestävällä tavalla! Me erotumme muista kokemuksen tuomalla varmuudella ja parhaalla valmennuksella.

Me olemme 10 vuotta kehittäneet myyntimalleja, joita käyttävät muutkin nykyään, joten älä seuraa perässä, vaan tule onnistumisten synnyinsijoille. Työ on myyntityötä, mutta siinä onnistuminen ei vaadi rakettimaisterin tutkintoa, vaan tarvitaan ainoastaan kaksi asiaa; Sopiva määrä intoa oppia uutta ja meidän loistava PrimeSTEPS™-valmennusohjelma.

Näistä elementeistä kootaan onnistumisen polku myös Sinulle! Työtä voit tehdä joustavasti joko toimistolta tai etänä – Saat saman koulutuksen, tuen, työvälineet ja palkkamallit joka tapauksessa. Työtyytyväisyytemme oli uusimmassa (3/22) mittauksessa 4,3/5 eli meillä viihdytään hyvin, mutta toki aina löytyy kehitettävää ja kohti vitosta mennään! 

Palkka

Palkkamallimme on hyvin kannustava ja jokaisesta kaupasta maksetaan. Tässä tehtävässä on mahdollista ansaita aloittelijana 2000-4000 €, mutta ennätystili on tässä projektissa hieman yli 7000 €/kk. Palkkiomallimme on siis kilpailukykyinen, selkeä ja reilu (pohjapalkka+provisiot / takuupalkka). Tämä mahdollistaa sen, että palkkakattoa meillä ei ole, mutta ansaitset kuitenkin vähintään takuupalkan, joka on siis nimensä mukaisesti huonon kuukauden turvallinen takuu, jotta elämästä selviää. Mutta kumpikaan meistä ei huonoa tiliä halua, joten opit haltuun ja kohti 7000 € tiliä ja vieläpä siistillä sisätyöllä! Uusille Primeläisille maksamme jo harjoitteluajalta takuupalkkaa 1500 €/kk.

Työaika

Työaika on arkisin 9-16.30, mutta työajat ovat soviteltavissa tarvittaessa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen eli kaikki herkut mukana. Jos haluat tehdä työtä työsuhteen sijasta kevytyrittäjänä, se onnistuu myös, mutta ensisijaisesti palkkaamme ihmiset työsuhteeseen.

Tarjoamme myös hyvät etenemismahdollisuudet tässä projektissa sekä muutenkin talon sisällä, mikäli eteneminen tiiminvetäjäksi tai myyntipäälliköksi kiinnostavat. 

Työaika

Lähetä hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä. Haku tähän tehtävään päättyy 30.12.2022 Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös! 

OULUSSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

SEINÄJOELLA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee jumalainen Jere Järvinen. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jeren tavoitat (0408251841), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot. 

HÄMEENLINNASSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot. 

TAMPEREELLA JA PORISSA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Jani Laukko. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Janin tavoitat (0405488434), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

HYBRIDITIIMISSÄ tämän tiimin rekrytoinnista vastaa Jarno Sallinen. Jarnon tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot. 

Hae paikkaa nyt

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

”Parhaimmistoa ovat koko yrityksen yhteiset kesäjuhlat ja pikkujoulut sekä yhdessä tehdyt ulkomaanmatkat Minskiin, Bulgariaan ja Espanjaan. Lisäksi ehdottomasti paras muistoni on se, kun pääsin takaisin Primen perheeseen!”

EMILIA KARVONEN, 31-V, OULU

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?