MEDIAMYYJÄ

Haemme nyt myyntipäällikköä vastaamaan digitaulujen mainosmyynnistä!

Haemme nyt myyntipäällikköä vastaamaan digitaulujen mainosmyynnistä!

Pääset vastaamaan yksinoikeudella mainosmyynnistä digitauluihimme Oulun alueella. Saat salkkusi nykyiset ja aiemmat mainostajat sekä pääset kasvattamaan mainostajien verkostoa uusilla asiakkailla.

Kokemus ja tuntemus yritysmyynnistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tehtävässä menestymisessä auttaa vahvasti mainosmyynnin tuntemus sekä positiivinen asenne.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kontaktointi, tarjousten lähettäminen ja kauppojen klousaaminen!

TYÖ TÄSSÄ TEHTÄVÄSSÄ

  • Työpaikka sijaitsee Oulussa modernissa toimistossa Technopoliksessa aivan keskustassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä.

  • Saat vapaat kädet tehtävän hoitamiseen, mutta silti täyden tuen työllesi

  • Työtä tehdään arkisin

  • Työtä voi tehdä hybridimallilla eli osan viikosta toimistolla ja osan esim. kotikonttorilta

  • Työtyytyväisyytemme oli uusimmassa (3/22) mittauksessa 4,3/5 eli meillä viihdytään hyvin, mutta toki aina löytyy kehitettävää ja kohti vitosta mennään!

  • Palkkaus: Kiinteä kuukausipalkka + bonukset myynnistä

Mitä meillä arvostetaan?

Arvostamme ihmisiä! Olemme kiinnostuneita Sinusta ja motivaatiostasi, mutta emme jää tuijottamaan koulutodistuksia, työtodistuksia tai työhistoriaa, vaan Primeläiseksi haluamme aitoja ihmisiä erilaisilla taustoilla. Primellä on työskennellyt ja työskentelee esimerkiksi kokkeja, muusikoita, ekonomeja, tangokuningatar, peruskouludropoutteja, myynnin ammattilaisia sekä eräopas. Ja paljon paljon muita mahtavia ihmisiä!

Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule käymään toimistolla kahvilla kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Hakuaika päättyy 16.8.2022. Haastattelemme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Työt alkavat elokuussa sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään asiakkuusjohtaja Juhani Päivärinnalle osoitteeseen juhani.paivarinta@primesales.fi

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme sekä modernissa etätyöympäristössä että toimistoilla! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

''Parasta Primellä on se, että pidämme huolta omistamme ja katsomme, että kaikilla on eväät ja työkalut tehdä työtä parhaalla mahdollisella tavalla. Prime on yhtä perhettä!''

MIIDU KHALIFA, 30-V, OULU

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?