LUONNONKOSMETIIKKA-MYYJÄKSI ETÄTIIMIIN!

LUONNON-KOSMETIIKKA-MYYJÄKSI ETÄTIIMIIN!

Etsimme sua yritteliäs oinas, puhelias kaksonen tai optimistinen jousimies! Myös oivaltavat vesimiehet, kurinalaiset kauriit ja intuitioonsa luotettavat kalat – liittykää Primen jengiin! 

ETÄTYÖ KOKO SUOMI & ULKOMAAT

Etsimme sua yritteliäs oinas, puhelias kaksonen tai optimistinen jousimies! Myös oivaltavat vesimiehet, kurinalaiset kauriit ja intuitioonsa luotettavat kalat – liittykää Primen jengiin!

Työstä

Tässä tiimissä työtä tehdään nykyisten asiakkaiden kanssa, joille tehdään nykyisten tuotteiden täydennystä ja samalla uusien tuotteiden markkinointia! Eli pääset työskentelemään nykyisten tyytyväisten asiakkaiden kanssa, joka tekee työstä mukavaa ja palkitsevaa! HOHDE Finland tarjoaa korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa asiakkaillemme. Kaikki tuotesarjamme tuotteet on valmistettu kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla. Luonnonkosmetiikka on kovassa nousussa ja siksi tässä tiimissä ollaan ajan hermolla! 

Miksi hakea meille?

  • Työtä voit tehdä etänä mistä vain. Me annamme Sinulle kaikki tarvittavat työvälineet käyttöösi ja sinä tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.
  • Työaika arkisin 9-15.30
  • Palkkausmallimme on reilu ja selkeä, koska maksamme jokaisesta kaupasta provisiot ja lisäksi bonukset kuukausittain (Tavoitteena vähintään 2400 €/kk). Eli palkkakattoa meillä ei ole, mutta ansaitset kuitenkin vähintään takuupalkan, joka on siis nimensä mukaisesti huonon kuukauden turvallinen takuu, jotta elämästä selviää.
  • Työllistyt suoraan meille vakituiseen työsuhteeseen
  • Työtyytyväisyytemme oli uusimmassa (3/22) mittauksessa 4,3/5 eli meillä viihdytään hyvin, mutta toki aina löytyy kehitettävää ja kohti vitosta mennään!

Katja Salonen

Tämän tiimin esimiehenä toimiva Katja Salonen on tämän alan rautainen osaaja ja ennen kaikkea tosi kiva 🙂

Katja on työskennellyt alalla kohta jo 20 vuotta, joten olet hyvissä ja välittävissä käsissä!

katja_primesales_2021-2

Hakuprosessi

Lähetä hakemus tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä.

Haku tähän tehtävään päättyy 30.12.2022. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös! Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten voit myös pistää viestiä tai soittaa suoraan meidän ihanalle Katjalle (p.0405763846) 

Meidän meininkiin voit tutustua lisää Instagramissa tai Facebookissa!

Hae paikkaa nyt

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

”Iltapäivisin on myyntityötä tai puheluiden kuuntelua. Jos myyjällä on haasteita päivässä, niitä käydään yhdessä tiimiesimiehen kanssa läpi ja jatketaan uudella innolla eteenpäin.”

KATJA SALONEN, 53V.

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?