Asiakasneuvottelija

ASIAKAS-NEUVOTTELIJA

Uusia tuulia elämään? Ehkä alanvaihto mielessä? Kenties uutta näkökulmaa työntekoon?

OULU, HÄMEENLINNA, SEINÄJOKI, PORI, TAMPERE JA ETÄTYÖ KOKO SUOMI

Etsimme nyt asiakashankinnan saralta Suomen parhaita tai parhaiksi haluavia henkilöitä työskentelemään Primelle. Emme kaipaa töihin paperinpyörittelijöitä tai kahvikoneella hengaajia, vaan nämä paikat täytetään kovaakin kovemmilla tyypeillä. Haluamme siis ostaa työpanostasi ja tinkimätöntä asennettasi käyttöömme. 

Prime on varmasti Sinullekin tuttu, mutta jos ei niin tässä tiivistetysti. Prime Sales on ollut syvällä pelissä jo yli 10 vuotta ja edelleen jaksamme sekä haluamme kehittyä joka päivä paremmaksi toimijaksi. Primellä on myyntivalmennuksen saanut pari tuhatta tyyppiä ja tällä hetkellä operoimme Suomessa 150 henkilön voimin. Tiedämme siis mitä teemme ja miten tuemme Sinun työtäsi parhaiten; välillä saat valmennusta sekä niskaan hönkimistä, mutta useimmiten saat työrauhan tehdä töitä tuloksen kiilto silmissä. Olemme moderni toimija, jossa ei vanhat pinttyneet tavat ole haittaamassa meininkiä vaan pyrimme olemaan aina askelen muita edellä! 

Tarjoamme sinulle...

Työnkuva: Asiakashankintaa ja myyntityötä monipuolisissa projekteissa
Aloitus: Parhaat hakijat palkkaamme heti ja virallinen haku päättyy 30.12.2022
Työsuhde: Vakituinen kokoaikainen, 35h/vko 
Työajat: Arkisin (ma-pe) klo 9-16.30 
Palkkamalli: Myyntialan mukainen eli maksamme Sinulle tulospalkkiota jokaisesta tekemästäsi suorituksesta ilman palkkakattoa, more is better! Haluamme Sinun olevan sitoutunut tulemaan töihin, joten heikoille hetkille annamme Sinulle kiinteän takuupalkan, jolla saa peruselämän kustannettua, mutta ei kaviaaria aamupalaksi. Myyjät ansaitsevat meillä 1500-5500 €, noviisit siis taulukon alapään mukaan ja kovat tekijät yläpään. Uusille Primeläisille maksamme aina 1500 € takuupalkan jo harjoitteluajalta!

Paikkoja on rajoitetusti ja valitsemme tiimeihimme vain parhaat tekijät, joten hae jo tänään ja valmistaudu kertomaan meille, miksi sinä olet juuri sopiva tyyppi Primelle! 

Hakuprosessi

Lähetä hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä. Haku tähän tehtävään päättyy 30.12.2022. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös! 

OULUSSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

SEINÄJOELLA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee jumalainen Jere Järvinen. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jeren tavoitat (0442737139), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot. 

HÄMEENLINNASSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot. 

TAMPEREELLA JA PORISSA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Jani Laukko. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Janin tavoitat (0405488434), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

HYBRIDITIIMISSÄ tämän tiimin rekrytoinnista vastaa Jarno Sallinen. Jarnon tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot. 

Hae paikkaa nyt

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

”Työilmapiiri on mukava, ja paljon kivoja kaiffareita on jäänyt työn kautta omaan elämään mukaan. Jos työskentely luotettavassa yrityksessä hyvien tuotteiden parissa kiinnostaa, tule mukaan kokeilemaan!”

TERO NIEMIMUUKKO, 24V.

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?