Etätyö

Tuntuvatko ruuhkaiset työmatkat hermoja raastavilta? Tuntuuko ettei työpaikalla saa keskityttyä kunnolla? Tuntuuko arjen askareet työpäivän päätteeksi liian raskailta? Aiheuttaako toimistolla oleva jatkuva härdelli kuormittavuutta? 

ETÄTYÖ KOKO SUOMI & ULKOMAAT

Tuntuvatko ruuhkaiset työmatkat hermoja raastavilta? Tuntuuko ettei työpaikalla saa keskityttyä kunnolla? Tuntuuko arjen askareet työpäivän päätteeksi liian raskailta? Aiheuttaako toimistolla oleva jatkuva härdelli kuormittavuutta?

Helpotusta luvassa! Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä, tee kotiaskareita tauoilla, kuormittavuus vähenee ja mahdollistaa näin laadukkaamman elämän. Sinulle jää aikaa enemmän Sinulle tärkeille asioille, kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Me olemme toimineet 10 vuotta myyntialalla ja kasvaneet markkinajohtajaksi työllistäen nykyään yli 150 henkilöä Suomessa. Ja nyt saamme iloksenne ilmoittaa, että olemme tuoneet modernin etätyö mahdollisuuden Teidän kaikkien ulottuville! Tee töitä mistä haluat: mökiltä, mummolasta, kaverilta, ulkomailta tai omasta keittiöstä. Vaihtoehdot ovat rajattomat! Meidän kanssamme pääset toteuttamaan tätä jo pitkään toivottua etäkonseptia, jossa osaavat esihenkilömme ovat koko ajan kanssasi. Vain klikkauksen päässä. 

Työnkuva

Teemme erilaisia myynti -ja asiakaspalveluprojekteja suomen johtaville brändeille kuten Fortumille. Työ on helppoa ja onnistumisen iloja on helppo saada! Me emme vaadi sinulta akateemista koulutusta tai aiempaa kokemusta. Meille riittää suomen kielen sujuva osaaminen ja riittävä asenne! Jokainen työntekijämme nimittäin pääsee mukaan palkalliseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaamme. Tämä 10-portainen PrimeSTEPS -valmennusohjelma antaa Sinulle valmiudet toimia asiakashankinnan tehtävissä ja tätä on mahdollista soveltaa myös omassa henkilökohtaisessa elämässä ja ohjelma auttaa Sinua varmasti myös jatkossa! 

Palkkaus

Palkkamallimme on hyvin kannustava ja jokaisesta kaupasta maksetaan. Tässä tehtävässä on mahdollista ansaita aloittelijana 1500-4000 €, mutta ennätystili on tässä projektissa hieman yli 7000 €/kk. Palkkiomallimme on siis kilpailukykyinen, selkeä ja reilu (pohjapalkka+provisiot / takuupalkka). Tämä mahdollistaa sen, että palkkakattoa meillä ei ole, mutta ansaitset kuitenkin vähintään takuupalkan, joka on siis nimensä mukaisesti huonon kuukauden turvallinen takuu, jotta elämästä selviää. Mutta kumpikaan meistä ei huonoa tiliä halua, joten opit haltuun ja kohti  hyvää tiliä ja vieläpä siistillä sisätyöllä! 

Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi niin lähetä hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta.

Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä. Haku tähän tehtävään päättyy 20.3.2023. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös! 

Tämän tiimin rekrytoinnista vastaa Jarno Sallinen. Jarnon tavoitat (0442737139), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot. 

Tutustu meihin TikTokissa, Instagramissa tai Facebookissa, koska siellä on todella mahtava meininki!  

Hae paikkaa nyt

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

”Työilmapiiri on mukava, ja paljon kivoja kaiffareita on jäänyt työn kautta omaan elämään mukaan. Jos työskentely luotettavassa yrityksessä hyvien tuotteiden parissa kiinnostaa, tule mukaan kokeilemaan!”

TERO NIEMIMUUKKO, 24V.

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?