HAEMME B2B-ASIAKASVASTAAVIA

OULU

Meille on aidosti tärkeää laadukas myynti ja asiakkaidemme tyytyväisyys ja saammekin säännöllisesti tyytyväisiltä asiakkailta hyvää palautetta! Sinun roolisi on olla puhelimitse ja sähköpostitse yhteydessä yritysasiakkaisiin ja keskustella yritysten kanssa, kartoittaen heidän energiaratkaisutarpeet ja mitä asiakas arvostaa sähköyhtiön valinnassa. Tavoitteenasi on valita yrityksille ja yrittäjille sopivimmat sähkösopimustuotteet, jotka tukevat kyseisten yritysten liiketoimintaa.

Tässä tehtävässä on se hyvä puoli, että saat kivan kuukausipalkan mutta myös bonukset. Meillä sinut ja työpanoksesi huomioidaan. Takaamme 1500-2000 € kiinteän pohjapalkan sekä kannustavan bonusmallin. Olet tärkeä osa tiimiä, mikä näkyy myös kuukausiansoissasi! Kokemuksen karttuessa pääset etenemään senior-vaiheeseen, jossa kiinteän palkkasi osa nousee vielä aloituspalkasta! Pähkinänkuoressa siis; hyvä kiinteä palkka ja bonarit päälle, joiden avulla ansiosi voivat helposti nousta 3000-5000 euroon kuukaudessa.

Toimistomme on huippupaikalla Oulun keskustassa Technopoliksessa ja meille pääset kätevästi millä tahansa kuljetkaan töihin! Tilamme ovat viihtyisät ja modernit ja meiltä löytyy kaikenmaailman sirkushuveja. Työajat ovat arkisin päivällä, joten illat ja viikonloput pysyvät vapaana. Voit tehdä töitä joko kokoaikaisena 37,5h/vko tai myös joustavasti. Työaika sijoittuu arkisin 8 ja 17 välille.

Tarjoamme Sinulle

  • Vakituisen työn, arkisin 8-17 välillä
  • Hyvät työvälineet sekä erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet
  • Tukea kehittyä myyjänä – PrimeSTESP™-valmennusohjelma
  • Meillä on hyvät etenemismahdollisuudet
  • Turvallisen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Vähintään 10 €/h ja bonukset onnistumisten mukaan
  • Mahdollisuuden hybridityöhön perehdytyksen jälkeen

Odotamme sinulta

  • Halua kehittyä ja oppia sekä kiinnostusta myynnistä
  • Rohkeutta tarttua luuriin ja hoitaa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla
  • Kykyä nauttia työstä ja tuoda energiaa työkavereillekin
  • Pientä tervettä ahneutta oman palkkatason suhteen

Hakuohjeet ja lisätiedot

Täytä simppeli hakulomake. Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme sulle, niin sovitaan työhaastattelu. Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy myös limua! Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja kartoitetaan sinulle paras työtehtävä ja sovitaan jatkosta.

Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi niin lähetä hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä. Haku tähän tehtävään päättyy 28.8.2022 Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

OULUSSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Meidän meininkiin voit tutustua lisää:
https://www.instagram.com/primesalesoy/
https://www.facebook.com/PrimeSalesOy/

Hae paikkaa nyt

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella sekä Hämeenlinnassa ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 36-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?