MYYNTI- JA ASIAKASVASTAAVIA

Illat ja viikonloput vapaat, mutta silti vakituinen, kokoaikainen työ, hyvä palkka ja bonarit päälle.

HAEMME MYYNTI- JA ASIAKASVASTAAVIA

Illat ja viikonloput vapaat, mutta silti vakituinen, kokoaikainen työ, hyvä palkka ja bonarit päälle. Kunnon koulutus ja tuki työn alkaessa sekä jatkuva PrimeSTEPS™-valmennus. Kaiken lisäksi vielä huippuhyvä porukka, johon uudet työntekijät otetaan lämpimästi mukaan. Kuulostaako hyvältä? Jopa liian hyvältä?

Meillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen, koska meille on tärkeää, että saat mahdollisimman hyvän startin. Ei siis haittaa, vaikka myyntikokemus puuttuu tai puhelintyö jännittää – yhdessä osaavien esimiestemme kanssa kauppa käy ja tuloksia syntyy! Varmasti!

Toimistomme sijaitsevat aina kaupunkien parhailla paikoilla keskustoissa ja meille pääset kätevästi millä tahansa kuljetkaan töihin! Tilamme ovat viihtyisät ja modernit ja meiltä löytyy kaikenmaailman sirkushuveja! Työajat ovat arkisin päivällä, joten illat ja viikonloput pysyvät vapaana. Voit tehdä töitä joko kokoaikaisena 37,5h/vko tai myös joustavasti. Työaika sijoittuu arkisin 8 ja 17 välille. 

Meille on aidosti tärkeää laadukas myynti ja asiakkaidemme tyytyväisyys ja saammekin säännöllisesti tyytyväisiltä asiakkailta hyvää palautetta! Myymme nykyasiakkaille sekä valituille uusille asiakkaille laadukkaita Fortumin tuotteita, kuten sähkösopimuksia, vakuutuksia ja lisäarvopalveluita.

TARJOAMME SINULLE

 • Vakituisen työn
 • Hyvät työvälineet sekä erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet
 • Tukea kehittyä myyjänä. Meillä on myös hyvät etenemismahdollisuudet
 • Mahdollisuuden suorittaa oppisopimuskoulutus työn ohessa
 • Kilpailukykyisen palkkiomallin; Alussa 1500 €/kk+provisiot, jonka jälkeen keskiansiot 2750-6000 €/kk
 • Mahdollisuuden hybridityöhön perehdytyksen jälkeen

ODOTAMME SINULTA

 • Halua kehittyä ja oppia sekä kiinnostusta myynnistä
 • Rohkeutta tarttua luuriin ja hoitaa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla
 • Kykyä nauttia työstä ja tuoda energiaa työkavereillekin
 • Pientä tervettä ahneutta oman palkkatason suhteen

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

 1. Täytä simppeli hakulomake tällä sivulla.
 2. Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme sulle, niin sovitaan työhaastattelu.
 3. Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy myös limua!
 4. Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja kartoitetaan sinulle paras työtehtävä ja sovitaan jatkosta.
 5. Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi niin lähetä hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta.

Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä. Haku tähän tehtävään päättyy 29.9.2023. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Primen tiimien esihenkilöiden yhteystiedot

''Meille saa soittaa, tekstata, whatsapata tai meilata, jos ilmenee mitä tahansa kysyttävää työpaikasta, tehtävistä, Primestä tai mistä vaan!

Oulu

OULUSSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

Seinäjoki

Jere Järvinen

SEINÄJOELLA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee jumalainen Jere Järvinen. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jeren tavoitat (0408251841), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot

Hämeenlinna

Tiina Saarela

HÄMEENLINNASSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Tampere

Jani Laukko

TAMPEREELLA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Jani Laukko. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Janin tavoitat (0405488434), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Etätiimi

Jarno Sallinen

HYBRIDITIIMISSÄ tämän tiimin rekrytoinnista vastaa Jarno Sallinen. Jarnon tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Pori

PORISSA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Tuomas Somero. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tuomaksen tavoitat (0404801817), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Etänä työskenteleville olemme luoneet parhaat fasiliteetit oman työn suorittamiseen, jossa isossa osassa on tehokkaat kommunikointikanavat, yhteisöllisyys ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava!

”Vahvuutemme on se, ettei henkilön taustalla ole mitään väliä, vaan kaikkia kohdellaan tasavertaisina. Työntekijät ovat ykkösasia. Työpaikassani parasta on myös se, ettemme ole jäykkä organisaatio, jossa päätöksentekoon menee monta kuukautta ja asioita hyväksytetään monen eri ihmisen kautta.”

EMILIA KARVONEN, OULU

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?