KSS ENERGIAN TIIMI

Kehity asiakaspalvelutyön ammattilaiseksi tai hyödynnä jo kertynyttä kokemusta!

KSS:n hybriditiimissä nyt vapaita paikkoja!

Haemme nyt KSS:n asiakaspalvelutiimiin uusia tekijöitä. Puhelimessa kohtaamasi asiakkaat ovat KSS:n olemassa olevia asiakkaita, joiden kanssa etsit vastaukset heidän kysymyksiinsä! Työ on helppoa ja palkitsevaa, koska pääset työskentelemään omien asiakkaiden kanssa, joille edustamasi brändi on jo ennestään tuttu.

Mitä siis työpäivääsi kuuluu? Olet yhteydessä KSS Energian asiakkaisiin vastaamalla asiakaspalvelulinjalle tuleviin puheluihin ja autat heitä sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa. Olet myös itse aktiivisesti yhteydessä omiin asiakkaisiin ja pidät heistä huolta! Et tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, vaan me opetamme Sinutkin tähän työhön!

Oletpa sitten asiakaspalvelun tai myynnin keltanokka ja noviisi tai kenties asiakaspalvelun ekspertti, meillä on sulle duunia tarjolla! Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo tekemiseen, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän kuukausipalkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Palkkamme muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä provisiosta, joka maksetaan jokaisesta päivitetystä palvelusta. Näiden lisäksi käytämme bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Palkkataso on vakaa ja vaihtelee 2500 ja 4000 euron välillä.

Miksi tulla meille duuniin?

  • Tarjoamme huipun työyhteisön ja upean toimiston työtilaksi
  • Kiinteä tuntipalkka 12-15 €/h ja tämän päälle bonukset
  • Et tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai edes tuntemusta toimialasta, me koulutamme Sinut alussa sekä jatkuvasti!
  • Kehity asiakaspalvelutyön ammattilaiseksi tai hyödynnä jo kertynyttä kokemusta
  • Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan
  • Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena
  • Työajat ovat joustavat ja sijoittuvat klo 8 ja 18 väliin arkisin. Sovitellaan jokaisen kanssa henkilökohtaisesti

Mitä meillä arvostetaan?

Arvostamme ihmisiä! Olemme kiinnostuneita Sinusta ja motivaatiostasi, mutta emme jää tuijottamaan koulutodistuksia, työtodistuksia tai työhistoriaa, vaan Primeläiseksi haluamme aitoja ihmisiä erilaisilla taustoilla. Primellä on työskennellyt ja työskentelee esimerkiksi kokkeja, muusikoita, ekonomeja, tangokuningatar, peruskouludropoutteja, myynnin ammattilaisia sekä eräopas. Ja paljon paljon muita mahtavia ihmisiä!

Haluamme löytää hyvän ja aidon tyypin, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi, niin lähetä hakemus näppärästi minuutissa tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja sopia sitten uusille aloittajille yhteinen aloituspäivä, joten lähetä hakemus mieluiten jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 14.9.2023!

Hae töihin näppärästi nyt

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Etänä työskenteleville olemme luoneet parhaat fasiliteetit oman työn suorittamiseen, jossa isossa osassa on tehokkaat kommunikointikanavat, yhteisöllisyys ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.

Hae nyt töihin KSS tiimiin!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava ja vertaile sitä kilpailevien firmojen kanaviin!

Hae nyt töihin KSS tiimiin!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Näin työnhaku meille toimii

Täytä simppeli hakulomake ja klikkaa lähetä.

Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme sulle, niin sovitaan työhaastattelu.

Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy myös limua!

Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja kartoitetaan sinulle paras työtehtävä ja sovitaan jatkosta.

MEET OUR WONDERFUL TEAM!

HÄMEENLINNASSA toimii nykyaikainen tiimi, jonka esihenkilönä toimii ihastuttava Tiina Saarela. Hän johdattaa tiimimme eteenpäin vahvan ammattitaitonsa avulla ja auttaa myös sinua saavuttamaan huippusuorituksia.

Tiinaan voit ottaa yhteyttä numerosta 0442382238, joten jos sinulla on kysyttävää tehtävästä ennen hakemista, ota rohkeasti yhteyttä.

'’Mulla oli pieni ennakkoasenne puhelinmyyntiä kohtaan, mutta sitten se murtui ja karisi hyvin nopeasti ja yksi elämäni parhaista onnenpotkuista oli päätyä juuri Primelle hommiin!’’

TUOMAS HIETANEN, HÄMEENLINNA

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Hae nyt töihin KSS tiimiin!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?