KSS ENERGIAN TIIMI

Kehity asiakaspalvelutyön ammattilaiseksi tai hyödynnä jo kertynyttä kokemusta!

Hae nyt töihin KSS tiimiin!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

KSS:n asiakaspalvelutiimissä nyt vapaita paikkoja!

Haemme nyt KSS:n asiakaspalvelutiimiin uusia tekijöitä. Puhelimessa kohtaamasi asiakkaat ovat KSS:n olemassa olevia asiakkaita, joiden kanssa etsit vastaukset heidän kysymyksiinsä! Työ on helppoa ja palkitsevaa, koska pääset työskentelemään omien asiakkaiden kanssa, joille edustamasi brändi on jo ennestään tuttu.

Mitä siis työpäivääsi kuuluu? Olet yhteydessä KSS Energian asiakkaisiin vastaamalla asiakaspalvelulinjalle tuleviin puheluihin ja autat heitä sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa. Olet myös itse aktiivisesti yhteydessä omiin asiakkaisiin ja pidät heistä huolta! Et tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, vaan me opetamme Sinutkin tähän työhön!

Oletpa sitten asiakaspalvelun tai myynnin keltanokka ja noviisi tai kenties asiakaspalvelun ekspertti, meillä on sulle duunia tarjolla! Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo tekemiseen, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän kuukausipalkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Palkkamme muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä provisiosta, joka maksetaan jokaisesta päivitetystä palvelusta. Näiden lisäksi käytämme bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Palkkataso on vakaa ja vaihtelee 2500 ja 4000 euron välillä.

Miksi tulla meille duuniin?

  • Tarjoamme huipun työyhteisön ja upean toimiston työtilaksi
  • Kiinteä tuntipalkka 12-15 €/h ja tämän päälle bonukset
  • Et tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai edes tuntemusta toimialasta, me koulutamme Sinut alussa sekä jatkuvasti!
  • Kehity asiakaspalvelutyön ammattilaiseksi tai hyödynnä jo kertynyttä kokemusta
  • Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan
  • Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena
  • Työajat ovat joustavat ja sijoittuvat klo 8 ja 18 väliin arkisin. Sovitellaan jokaisen kanssa henkilökohtaisesti

Mitä meillä arvostetaan?

Arvostamme ihmisiä! Olemme kiinnostuneita Sinusta ja motivaatiostasi, mutta emme jää tuijottamaan koulutodistuksia, työtodistuksia tai työhistoriaa, vaan Primeläiseksi haluamme aitoja ihmisiä erilaisilla taustoilla. Primellä on työskennellyt ja työskentelee esimerkiksi kokkeja, muusikoita, ekonomeja, tangokuningatar, peruskouludropoutteja, myynnin ammattilaisia sekä eräopas. Ja paljon paljon muita mahtavia ihmisiä!

Haluamme löytää hyvän ja aidon tyypin, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi, niin lähetä hakemus näppärästi minuutissa tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja sopia sitten uusille aloittajille yhteinen aloituspäivä, joten lähetä hakemus mieluiten jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 18.3.2023!

Hae töihin näppärästi nyt

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella sekä Hämeenlinnassa ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Näin työnhaku meille toimii

Täytä simppeli hakulomake ja klikkaa lähetä.

Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme sulle, niin sovitaan työhaastattelu.

Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy myös limua!

Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja kartoitetaan sinulle paras työtehtävä ja sovitaan jatkosta.

MEET OUR WONDERFUL TEAM!

Hämeenlinnassa tämän tiimin esihenkilönä toimii vahvan kokemuksen omaava TIINA SAARELA

Tiina työskentelee Hämeenlinnassa ja vastaa koko toimiston pyörittämisestä. Meidän ihana Tiina on hankkinut itse ensin kannuksensa myyntikentältä ja urapolkua pitkin edennyt päällikkötason tehtäviin!

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 36-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Hae nyt töihin KSS tiimiin!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?