ACCOUNT MANAGER

Jos et halua olla account manager kuten naapurisi, niin voit olla myös vaikkapa asiakkuuspäällikkö!

Titteli ei tekijää pahenna!

ACCOUNT MANAGER

( Lausutaan: əˈkaʊnt mænɪʤə )

Tänä vuonna mennään ja mennään lujaa, joten haluamme nyt yrityksemme B2B-puolelle lisävoimaa account managerin muodossa. Ja jos et halua olla account manager kuten naapurisi, niin voit olla myös vaikkapa asiakkuuspäällikkö! Titteli ei tekijää pahenna! 
Nyt siis avoinna työtehtävä yhdelle uudelle kovalle tekijälle myyntitaloon.

SINUN UUSI TYÖ?

Sinun työtehtäväsi on mukava, vapaa sekä palkitseva, joten tarvitsemme tähän tehtävään piinkovan tyypin, jolla on piinkovat tavoitteet!

Tehtäviisi kuuluu uusien asiakkaiden hankinta projektitiimillemme, joka tekee esim. buukkausta, liidihankintaa ja markkinatutkimuksia. Eli työssäsi olet yhteydessä yrityksiin ympäri Suomea ja myyt heille meidän omia palveluitamme heidän tarpeidensa mukaan. Yleisin myytävä palvelumme on ulkoistettu buukkaus, johon voit tutustua täältä: https://primesales.fi/buukkauspalvelut/ , sillä pitäähän ihmisen tutustua siihen, mitä aikoo tulevaisuudessa myydä! Ja tällaisessa maailman tilanteessa jokainen yritys joutuu tekemään panostuksia ulkoistamiseen, joten rauta on kuumaa – tule takomaan!

Kun pääset sisälle työhön, saat myös hoitoosi olemassa olevia asiakkaita, joiden asiakkuutta hoidat ja varmistat, että me tuotamme heille sovitut palvelut laadukkaasti ja myyt tietenkin lisää.

Mutta summa summarum: Sinun tehtäväsi on tuoda Primelle uusia asiakkuuksia, joille tuotamme noita edellämainittuja palveluita ja sitten myös hoitaa näitä asiakkaita ja vastata siitä, että heillä kaikki on hyvin ja he jatkossakin käyttävät palveluitamme. Sinä voitat ja firma voittaa!

Meillä on tällä hetkellä projektitiimin puolella n. 70 eri asiakkuutta, joille tuotamme edellä mainittuja palveluita menestyksekkäästi. Autamme mm. Solideaa, Wattista ja Smartifikkiä tekemään parempaa liiketoimintaa myynnin tukipalveluidemme (buukkaus ja liidinhankinta) avulla.

Tiimissäsi työskentelee, teidän kahden lisäksi, mahtava yksikönjohtajamme Jonne Riikola sekä noin parinkymmenen hengen tiimi B2B-asiantuntijoita, joita meillä myös buukkareiksi sanotaan. Eli mukavaan porukkaan tekemään mukavia töitä!

ESIMERKKI TYÖPÄIVÄSTÄSI

🥗Aamukahvit ja aamupala, niillä päivä lähtee käyntiin!

☎Soitat ja sovit itsellesi tapaamisia, jotta pääset tapaamisissa esittelemään palveluitamme

⌨Vastaat tarjouspyyntöihin (mutta et odottele näitä jalat pöydällä)

🛴Viet uuden projektin tuotantoon tiimisi kanssa asiakkaan kanssa sovittujen määrityksen mukaisesti

📈Pidät myyntitapaamisen tai kaksi uusien asiakkaiden kanssa ja lähetät tarjouksen tai tekaiset kaupat!

🤝Pirauttelet läpi nykyisiä asiakkaita ja vaihdat kuulumiset projektitilanteesta

PYYNNÖT JA LUPAUKSET

ODOTAMME SINULTA

🌎 Näyttöjä ja kokemusta myyntialalta ja asiakkuuksien tuloksellisesta hoitamisesta (ja toimialan tuntemuksesta ei ole haittaa)
⏰ Sitoutumista työhön ja aitoa nälkää tätä tehtävää kohtaan arjessakin, ei vain hakemuksessa
🚀 Osaamista työskennellä yrityspäättäjien kanssa ja kykyä klousata diilejä!
📝 Ja jotta ymmärtäisit rooliasi paremmin, niin me olemme tämän toimialan suunnannäyttäjä ja me teemme asioita tänään, jotta muut voivat kopioida niitä huomenna. Sinulta odotamme paljon kovaa asennetta ja kykyä klousata isojakin diilejä!

TARJOMME SINULLE

📈 Yrityksen, jolla on vahva tekemisen jälki tältä toimialalta ja jatkuva halu kehittyä paremmaksi
👨‍👩‍👧‍👦 Toimitilat Technopoliksesta Oulun keskustassa (mahdollisuus myös osittaiseen hybridityöhön)
💸 Palkkamallin, jossa hyödyt kaikesta mitä teet. Kokonaispalkka muodostuu pohjapalkasta, myyntipalkkioista sekä kuukausittaisesta tiimin tulospalkkiosta. Tehtävän kokonaispalkkataso on keskimäärin 4000 ja 6000 euron välimaastossa. Paitsi, jos et saa mitään aikaiseksi, mutta kyllähän sinä kovana myyntihenkilönä sen tiedät, ei me turhasta makseta 😊
💥 Timanttisen organisaation, osaamisen, kokemuksen ja laadukkaan tuotantoympäristön auttamaan sinua onnistumaan omassa työssäsi

HAKEMINEN

Lähetä hakemuksesi 28.2.2024 mennessä hallintojohtaja Emilia Karvoselle (emilia.karvonen@primesales.fi) tai nettisivujemme kautta tästä alta ⬇

Olemme yhteydessä hakijoihin työhaastattelun sopimiseksi jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Aloitetaan uusi vuosi yhdessä!

Yksi paikka tarjolla ainutlaatuiseen tehtävään. Hae jo tänään ja tehdään yhdessä kovia juttuja!

Aloitetaan nimestäsi?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Etänä työskenteleville olemme luoneet parhaat fasiliteetit oman työn suorittamiseen, jossa isossa osassa on tehokkaat kommunikointikanavat, yhteisöllisyys ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.

Yksi paikka tarjolla ainutlaatuiseen tehtävään. Hae jo tänään ja tehdään yhdessä kovia juttuja!

Aloitetaan nimestäsi?

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava ja vertaile sitä kilpailevien firmojen kanaviin!

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 39-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Erkki Manerus, ETÄ

Yksi Primen konkareista, niin iältään kuin kauppamäärältään, on mies joka tietää mitä tahtoo ja sen myös ottaa! Erkki teki pitkän uran Puolustusvoimien palveluksessa ja saavutti sieltä kunnioitettavasti eläkeiän, mutta vaikka kotona oli päiväseurana kaksi kissaa, veti miehen veri vielä työelämään!

’’Halusin tehdä vielä töitä, vaikka jo eläkkeelle pääsinkin ja tärkeää työpaikassa oli myös mahdollisuus ansaita hyvin. Huomasin Primen nettisivut ja aavistelin Primen olevan hyvä työpaikka!’’

Lue lisää!

Miidu Khalifa, Oulu

Tällä hetkellä Oulussa myyntipäällikkönä toimivan Miidu Khalifan ura Prime Salesilla on alkanut myyntineuvottelijana Seinäjoella vuonna 2018. Tämän jälkeen urakehitys on vienyt ensin tiiminvetäjäksi ja sen jälkeen myyntipäälliköksi. Myyntipäällikkönä Miidun päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat myynninohjaus, kehittäminen, raportointi sekä työhaastattelut, koulutukset ja palaverien pitämiset.

Lue lisää!

Jere Järvinen, Seinäjoki

Eteläpohjalainen Jere Järvinen törmäsi vuonna 2015 työpaikkailmoitukseen, joka herätti miehen kiinnostuksen. Seinäjoelle oltiin perustamassa uutta Prime Salesin toimistoa.

”Olin ollut yli 12 vuotta mukana kuluttajamyynnissä, door to door -myynnissä ja buukkauspalveluissa, mutta tiesin, että tässä hommassa pääsen haastamaan itseäni entistä enemmän, kun vastuullani on myös monen muun ihmisen leipä.”

Lue lisää!

Tiina Saarela, Hämeenlinna

Tiina Saarela on vuonna 2017 avatun Hämeenlinnan toimiston ensimmäisiä työntekijöitä. Tiinan mukaan Prime Sales tuntui heti omalta paikalta jo työhakemusta kirjoittaessa ja myöhemmin myös haastattelussa.

Puhelinmyynti oli Tiinalle täysin uusi juttu, mutta ennakkoluulottomana tyyppinä työ herätti hänessä pelkästään positiivisia fiiliksiä. Haasteita on toki mahtunut joukkoon, mutta sekin saa Tiinan mukaan mielenkiinnon pysymään yllä. 

Lue lisää!

Henri Leppäniemi, Seinäjoki

”Tullaan töihin, syödään aamupala, lähdetään soittelemaan, tehdään kauppaa, saadaan onnistumisia ja sitten sekoillaan”. Näin kuvailee perinteistä työpäiväänsä kissoja rakastava, aito nurmolainen Henri Leppäniemi.

Henri työskentelee Seinäjoen toimistolla uusasiakashankinnassa, jonka tiiminvetäjäksi hänet nimitettiin marraskuussa 2023. Henri kuvailee itseään kilpailuhenkiseksi persoonaksi ja salaiseksi kyvykseen mainitsee voittamattomuuden. Kilpailuhenkisyydestä kertoo myös salibandyn toiseksi korkeimmalla divaritasolla pelaaminen.

Lue lisää!

Jan Vuorela, Oulu

”Täällä on ihmisen hyvä olla”. Näin kiteyttää Jan Vuorela vastatessaan kysymykseen miksi suosittelisi Prime Salesia työpaikkana.

Jan hyppäsi mukaan myyntisirkukseen ennakkoluulottomasti toukokuussa 2019 vaikka aiempaa työkokemusta tai odotuksia alalta ei ollut. Prime Salesin työpaikkailmoitus oli kiinnittänyt itseään perusjantteriksi tituleeraavan huumorimiehen huomion erityisesti sillä, että ilmoituksesta oli välittynyt hauskan ja rennon työyhteisön meininki.

Lue lisää!

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?