VIVA LA ESPANA – PRIME SALES MENEE ESPANJAAN

19.1.2024

Tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia ja Prime on päättänyt tarttua niihin avaamalla uuden toimipisteen aurinkoiseen Espanjaan. Tämä strateginen päätös ei ole pelkästään kasvun tavoittelua, vaan tämän avulla haluamme entisestään parantaa työntekijäkokemustamme niin nykyisten kuin tulevienkin primeläisten osalta.

Toimipisteen lopullinen sijainti varmistuu kevään aikana, mutta sijainti tulee olemaan joko aurinkorannikolla tai Torreviejassa. Valinnan varmistuessa lupaamme kertoa teille perustelut valinnan takaa, mutta kumpi olisi Sinun mielestä parempi valinta?

Tämä mahdollistaa 10-15 uuden henkilön liittymisen mukaan Primen tarinaan. Lisäksi voimme tarjota nykyisille Suomessa työskenteleville tekijöillemme mahdollisuuden käydä työskentelemässä Espanjan toimistolla.

No sitten vielä se kysymys, jonka kaikki aina kysyy; Miksi Espanjaan?

Tämä ajatus on pyörinyt mielessämme jo ennen k*ronaa, mutta otti noiden maailma mullistaneiden muutosten vuoksi takapakkia, mutta nyt aika on kypsä tämän toteutukselle. Näemme Espanjaan sijoittuvassa toimistossa valtavasti positiivisia vaikutuksia nimenomaan primeläisten työarkeen, uusien osaavien henkilöiden löytymiseen, kilpailuvalttina koventuneessa rekrytointimarkkinassa sekä parantuneina palvelutarjonnan mahdollisuuksina asiakkaillemme!

Pysy kuulolla, niin tiedät mitä, missä ja milloin!

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?