Nähdään Fugessa!

20.3.2024

Blehat päähän ja kylmä jaffa kouraan, nyt se on nimittäin varmaa, me lähdetään Espanjaan!

Raotimme suunnitelmiamme aiemmin alkuvuodesta ja nyt suunnitelmat ovat vaihtuneet toimintaan sekä lukkoon lyötyihin päätöksiin. Uusi toimistomme avaa ovensa aurinkoisessa Fuengirolassa heti syyskuun 2024 alussa. Toivottavasti olette tästä innoissanne, sillä me ainakin olemme!

Menimme lupaamaan teille myös perusteluita lopullisen valinnan takaa, joten tässä tulee. Meidän Espanjan toimiston huikea päällikkö löytyi Fugesta, joten home sweet home. Tiimin sisäinen paikallistuntemus tulee helpottamaan kotiutumistamme aurinkorannikolle niin työmielessä, kuin vapaa-ajankin kantilta. Valintaa helpotti myös Fuengirolan valmiiksi laaja Suomi-yhteisö sekä helpot ja laajat kulkuyhteydet, jonka ansiosta kauempaakin on mukava tulla töihin. Listaahan voisi jatkaa paljonkin, mutta tässä nyt ensimmäiset ja tärkeimmät!

Meistä on mahtavaa, että jo kauan kytenyt haave toimipisteen avaamisesta Espanjaan on nyt viimein käymässä toteen enemmän ja enemmän. Tämän myötä voimme parantaa työntekijäkokemuksia nykyisten ja uusien primeläisten osalta sekä kasvattaa asiantuntevaa joukkoamme yli Suomen rajojen.

No miten sinne Espanjan auringon alle pääsee töihin???
Rekrytoinnit sekä Suomen että Espanjan suunnilla alkavat kesäkuussa, joten voit jo kesäkuussa varmistaa itsellesi uuden työpaikan syksylle! Pysy kuulolla.

Fugessa nähdään, vamos! 😎

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?