Töihin meille

Moi hyvä tyyppi, tule meille töihin! Etsimme niin tulevaisuuden huippuja kuin kokeneita konkareitakin kehittymään monipuolisiin työtehtäviin asiakaspalvelun ja myynnin parissa. Tule meidän työkaveriksi!

Työntekijämme kertovat

”Jo alusta alkaen koin tosi voimakkaan tunteen, että haluan olla osa Primeä – ja se tunne on vaan voimistunut matkan varrella!”
”Jos en väärin muista, ensimmäisellä viikolla tulosta ei syntynyt. Mutta sitten tapahtui jotain – ja se jotain oli myynnin tuki. Hanskoja ei heitetty tiskiin, vaan omalla asennoitumisellani sekä koulutuksessa saaduilla opeillani ensimmäinen kauppa oli pian taululla”, muistelee Ville.
”Yksi minulle tärkeimmistä asioista on se, että jokainen päivä on erilainen. Useimmiten juhlitaan hyvää tulosta mutta mikäli on haasteita, nekin selätetään yhdessä.”
’’Työporukka on ihan paras! Täällä porukka ei ole vain työkavereita, vaan oikeasti kavereita, joita kehtaa nähdä myös työajan ulkopuolella. Toki täällä pidetään huolta kaikista ja täällä jokainen kehittyy ainakin myyjänä sekä hyvällä lykyllä ihmisenäkin.’’

Mitä voit odottaa Primeltä työpaikkana?

  • Tarjoamme sinulle mahtavan työpaikan, jossa sinusta huolehditaan aidosti.
  • Sinua valmennetaan jatkuvasti, jotta työ tuntuu mielekkäältä.
  • Tarjoamme turvallisen, mutta kannustavan palkkamallin, jossa palkkasi muodostuu kiinteästä takuupalkasta sekä tulosten mukaan kertyvistä palkkioista. Jokaisesta kaupasta maksetaan ja tässä tehtävässä on mahdollista ansaita aloittelijana 2000-4000 €, mutta ennätystili on yli 7000 €/kk.
  • Uusille Primeläisille maksamme aina 1500 € takuupalkan jo harjoitteluajalta!
  • Pääset mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan, joka antaa sinulle arvokasta oppia sekä tätä työtä että tulevaisuutta varten.
  • Meillä on tarjolla töitä useissa eri projekteissa (asiakaspalvelua, buukkausta ja myyntiä), joten löydämme varmasti Sinullekin sopivan pestin!
  • Työtyytyväisyytemme oli uusimmassa (11/22) mittauksessa 4,3/5 eli meillä viihdytään hyvin, mutta toki aina löytyy kehitettävää ja kohti vitosta mennään!

Mitä arvostamme?

Arvostamme ihmisiä! Olemme kiinnostuneita Sinusta ja motivaatiostasi, mutta emme jää tuijottamaan koulutodistuksia, työtodistuksia tai työhistoriaa, vaan Primeläiseksi haluamme aitoja ihmisiä erilaisilla taustoilla. Primellä on työskennellyt ja työskentelee esimerkiksi kokkeja, muusikoita, ekonomeja, tangokuningatar, peruskouludropoutteja, myynnin ammattilaisia sekä eräopas. Ja paljon paljon muita mahtavia ihmisiä!

Tule juttelemaan kanssamme työmahdollisuuksista ja kuulemaan, miksi Prime on Sinun seuraava askel! Meillä on mahdollista tehdä töitä kausiluonteisesti tai vaikkapa koko loppuelämän.

Haluamme löytää hyvän ja aidon tyypin, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi, niin ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta! Näin voimme sopia haastattelun ja saat kuulla lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Jiri Mikkola

Ilmoittaudu työnhakijaksi

Kerro meille kiinnostuksestasi, niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta projektista.

Mikä meille on tärkeää?

Ahkeruus

Ahkera työnteko toimii perustana toiminnallemme. Ahkeruudesta syntyy tulosta itselle ja asiakkaillemme.

Rohkeus

Rohkeus näkyy työssämme pelottomana asenteena, jolla otamme haasteet vastaan ja saavutamme halutun lopputuloksen.

Vastuu

Jokaisella on vastuu itsestään ja omasta työnteostaan. Annamme vastuuta ja kannustamme toimimaan sen mukaisesti!

Osaaminen

Osaamista kehitämme jatkuvasti, jotta pystymme hoitamaan toimeksiannot laadukkaasti.

Tiimi

Tiimi ja tiivis työyhteisö tukevat yksilöitä parempiin suorituksiin. Toimimme asiakkaidemme kanssa yhtenä tiiminä yhteisiä tavoitteita kohti.

Toimistomme

Oulu

Sepänkatu 20 (Technopolis), 4. krs
90100 Oulu

Seinäjoki

Kauppakatu 12
60100 Seinäjoki

Hämeenlinna

Kasarmikatu 7, 4.krs
13100 Hämeenlinna

Tampere

Aleksanterinkatu 24 33100 Tampere

Pori

Presidentinpuistok. 14 28130 Pori

Älä huoli lähtötasostasi - PrimeSTEPS-valmennusohjelman avulla sinäkin onnistut!

Valmennusohjelmamme takaa onnistumisen lähtökohdista riippumatta. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan pääset mukaan valmennukseen ja oppimaan työtä käytännössä.

Kenen kanssa työskentelemme?

Tässä muutamia asiakkaistamme.

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Minkälainen työ sinua kiinnostaa?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?